- 6,906
- 3,342
- 113
Seninde emeğine yüreğine sağlık dost
Seninde emeğine yüreğine sağlık dost
Rahat olun 😀Pekte arkamıza yaslanamadık ama hop oturduk hop kalktık😂
Kesinliklee😍😍😍Heyecsnlanmadan tadi olmazdi boyle daha guzel oldu ellerine saglik @HaYaTıNsEsİ
kaç kişi ayarlıyaım hemen zaten belli 4 kişidiDostlar bı dostumuz takip edenlere bakıp yazacak bana bende çekim vericem gelince hallederiz
Şimdiden hayırlısı olsun dostum 👍Dostlar bı dostumuz takip edenlere bakıp yazacak bana bende çekim vericem gelince hallederiz
kesene bereketDostlar bı dostumuz takip edenlere bakıp yazacak bana bende çekim vericem gelince hallederiz
Güle güle harcaDostlar bı dostumuz takip edenlere bakıp yazacak bana bende çekim vericem gelince hallederiz
Çok rahattık ne demezsin dostum😂Rahat olun 😀
Dost bu 4lu takip etti basindan beri herkes hem fikirdir sanirim @SaHgEc @Hamzaxaslan @eminehawk @MhakcaDostlar bı dostumuz takip edenlere bakıp yazacak bana bende çekim vericem gelince hallederiz
Yani dostum nasipte varsa gelir yemenden nasip yoksa ne gelir eldenDost bu 4lu takip etti basindan beri herkes hem fikirdir sanirim @SaHgEc @Hamzaxaslan @eminehawk @Mhakca
@HaYaTıNsEsİDost bu 4lu takip etti basindan beri herkes hem fikirdir sanirim @SaHgEc @Hamzaxaslan @eminehawk @Mhakca
Tamamdır çekim gelince bu dostlara 500tl havale aticam IBAN iletebilirler
Nasipte varsa 93te 90da 44te geliyor dost oluyor bi sekildeŞöyle bi 5 adım bizde yakalasak bi gün
Yazıyorum dostTamamdır çekim gelince bu dostlara 500tl havale aticam IBAN iletebilirler
Kesene bereket dostTamamdır çekim gelince bu dostlara 500tl havale aticam IBAN iletebilirler