- 48,465
- 19,968
- 113
Tamamdır dostum 5 . adım ve son adım yazman dileğiyle ki o vakit buralar karışır , şimdiden gelen olmaz yol uzun neticede😊😊😊Güzel erken geldi maç bakıp geliyorum
Tamamdır dostum 5 . adım ve son adım yazman dileğiyle ki o vakit buralar karışır , şimdiden gelen olmaz yol uzun neticede😊😊😊Güzel erken geldi maç bakıp geliyorum
Bunlar gene atarlarr gibi dost güzelde oranı varrrTamamdır dostum 5 . adım ve son adım yazman dileğiyle ki o vakit buralar karışır , şimdiden gelen olmaz yol uzun neticede😊😊😊
O maçtan alacağını aldı dostum daha uğramamak lazımBunlar gene atarlarr gibi dost güzelde oranı varrr
Oda doğru evet,, maç geneline bakarak dedim,,1.90 oran 1 gol için daha,,neyseeeO maçta alacağını aldı dostum daha uğramamak lazım
Yok yok geçti artık o😊👍Oda doğru evet,, maç geneline bakarak dedim,,1.90 oran 1 gol için daha,,neyseee
Bolsans dostABD ligi yene 2 gol dostlar
Bu arada tüm bakiye basmama sebebim yattigin an 5 adım tekrar başa döner
TmmYok yok geçti artık o😊👍
Yazdığın gibi gelsin haydiii bakalım🙏🍀ABD ligi yene 2 gol dostlar
bol şans gelir umarım arada şuanABD ligi yene 2 gol dostlar
Gelsin tabiki dostt hemde seridenn😃Yazdığın gibi gelsin haydiii bakalım🙏🍀
Aksın bunlarda,,Yine aradayız az önceki maç gibi olsun haydi
Düşünce aynı kalpler bir dostum şansımız bol olsunGene devrede bunlarda
1-2 durumu
Senaryo aynı ilk adimdaki maçla😃😃
BolşansABD ligi yene 2 gol dostlar
Herkezin. Bol olsun aynen,,hem şansı hemde kazancıDüşünce aynı kalplermbir dostum şansımız bol olsun
İlk adım maçında kapatmadim sadece merakk bakayım cikacakmi 1 gol daha 1.90 idi oran😃Düşünce aynı kalpler bir dostum şansımız bol olsun