Bende 90+4 dedim ama85 dedim sana
Bencede mantıklı5 kisi 300 olsun o vakit
Tamamdır sıkıntı yokO kesin olsun ama secmediklerim kusuruma bakmasın şimdi bakıyorum yorumlara
Ne dersen o,,tebrik kralDostlar simdi 3 kişi 500 dedik dilerseniz 4 kisi 400 yapalım ama nasil seçelim kimsenin hakkına girmeden
3e 5 e bakma olur o kadar😂😂😂Bende 90+4 dedim ama![]()
Oda olur ama sitelere atamiyor ki insanla4 isterseniz 5 yapalimKesene beraker dost 5 kişi 300 iyidir ne kadar çok kişi o kadar iyi
Gayet makul,,,5 kisi 300 olsun o vakit
nası oldu yav o aklım ermediWon diyoruz o zaman
Klasik Romanya demeyelim de genelde sıfır sıfır biterBırakırmı ev yaa,,
Klasik Romanya işteee
Mislibet casivera MadridkingOda olur ama sitelere atamiyor ki insanla4 isterseniz 5 yapalim
500 den aşağısı sıkıntı becede dostOda olur ama sitelere atamiyor ki insanla4 isterseniz 5 yapalim
Sigara alak maksat fffOda olur ama sitelere atamiyor ki insanla4 isterseniz 5 yapalim
Bakayım mıBilgisayarda olan biri varsa yerime bakabilirmi telefonla cok zor
Atılıyor dost 100 TL alıyor siteler 7 tane site ama siz bilirsiniz tabi neyse kim kazanırsa bana 100 atsın duman alakOda olur ama sitelere atamiyor ki insanla4 isterseniz 5 yapalim
Telefondayız bakarım istersen en baştan burdayım zatenBilgisayarda olan biri varsa yerime bakabilirmi telefonla cok zor
Benim iban😂😂😂Mislibet casivera Madridking
ben varımda şimdi yanlış falan görürüm diye bakmayım kral kusura bakmaBilgisayarda olan biri varsa yerime bakabilirmi telefonla cok zor