- 24,310
- 17,286
- 113
Gec kaldin yedik bile 😂😂Dağıtım olacak dediler geldik![]()
Gec kaldin yedik bile 😂😂Dağıtım olacak dediler geldik![]()
Onu gece yaptık bitti gitti gec kaldinDağıtım olacak dediler geldik![]()
Etkisiz elamansın demek istedinUff kendinede 0 yaptir apoo 😂😂
Çıtırdan çıkmaz mıOnu gece yaptık bitti gitti gec kaldin
Estagfurllah dilim.surssstuu 😂😂Etkisiz elamansın demek istedin![]()
@Metings1905 maaş almis o birazdan yapacak beklemede kal puaahÇıtırdan çıkmaz mı![]()
Dilin nereye sürttüEstagfurllah dilim.surssstuu 😂😂
Ebebe bebeb 😂😂😂Dilin nereye sürttü![]()
Ondan gelecek hayır hakan dan gelsin@Metings1905 maaş almis o birazdan yapacak beklemede kal puaah
@Hakan170 hakan masaya cikar vur utandir su memuru 😂Ondan gelecek hayır hakan dan gelsin
Hakan ne alaka la puahaOndan gelecek hayır hakan dan gelsin
Bugün resmi tatil forumda değil@Hakan170 hakan masaya cikar vur utandir su memuru 😂
MK dün betparibu kod la 250 spini 1k küsur yapmıştım 5k yap 2k çek son 90 kalınca Charlotte İlk çeyrek+11 6.50 orandan aklıma geldi 500 küsur alıp geri kaybettim önceden aklıma gelse 5k kazanca ayarladımOnu gece yaptık bitti gitti gec kaldin
😂😂Bugün resmi tatil forumda değil![]()
Hayirli islerr baby 😂MK dün betparibu kod la 250 spini 1k küsur yapmıştım 5k yap 2k çek son 90 kalınca Charlotte İlk çeyrek+11 6.50 orandan aklıma geldi 500 küsur alıp geri kaybettim önceden aklıma gelse 5k kazanca ayarladım
İki tane Varyemez denkleştirdim ben onların bir segment üstüyümHakan ne alaka la puaha
Özledimistik bu şekilde sovmeni puahaMK dün betparibu kod la 250 spini 1k küsur yapmıştım 5k yap 2k çek son 90 kalınca Charlotte İlk çeyrek+11 6.50 orandan aklıma geldi 500 küsur alıp geri kaybettim önceden aklıma gelse 5k kazanca ayarladım
3 nuzu toplasak neyse puahaİki tane Varyemez denkleştirdim ben onların bir segment üstüyüm![]()
Avtador basketbol seninde mkÖzledimistik bu şekilde sovmeni puaha