- 2,124
- 1,060
- 113
Yok şahidim 5 maç verdi şuana kadar bana bu hariç dördü geldi bakalım bu beşte beş olacak mı imkansız görünüyor 😂la onun kendine şansı yok ne diye aldın bahsini geçmiş olsun![]()
Yok şahidim 5 maç verdi şuana kadar bana bu hariç dördü geldi bakalım bu beşte beş olacak mı imkansız görünüyor 😂la onun kendine şansı yok ne diye aldın bahsini geçmiş olsun![]()
GeldiOynadım zaten 3.05 orandan girdim senin için askim
Geldi geldiYok şahidim 5 maç verdi şuana kadar bana bu hariç dördü geldi bakalım bu beşte beş olacak mı imkansız görünüyor 😂
Geldim aç 2 60 Oranla onun kendine şansı yok ne diye aldın bahsini geçmiş olsun![]()
Aynen öyle inandık sana herkes olmuş abi bizimkisi harbi seviyoruz seni Muro abi Muro abi oooo 😂😂😂😂😃😃😂😂
bazen de geliyo işteGeldim aç 2 60 Oran
Çok emin oldun mu geliyorAynen öyle inandık sana herkes olmuş abi bizimkisi harbi seviyoruz seni Muro abi Muro abi oooo 😂😂😂😂😃😃😂😂
Farkındaysan olumsuz konuşunca ben tak diye gol oluyor 😂😂Geldi geldi
aman abla sen uzak durBir maçta ben vereyim kafana yatarsa
Bir maç daha verim yazacak mısınAynen öyle inandık sana herkes olmuş abi bizimkisi harbi seviyoruz seni Muro abi Muro abi oooo 😂😂😂😂😃😃😂😂
ver la ver adam köşeyi dönsünBir maç daha verim yazacak mısın
O köşeyi dönüyor Ben köşe başında kaldım nasıl olacakver la ver adam köşeyi dönsün![]()
Ablan 2004 yılından beri bu işin içindeaman abla sen uzak dur![]()
Söyle elbette ki kafama yatarsa atacağımBir maçta ben vereyim kafana yatarsa
Maç söylüyorum 90 artı şu an botofoga maçı da üst olacakver la ver adam köşeyi dönsün![]()
Emine maç verecek kardeşim kafama yatmazsa senden devam keBir maç daha verim yazacak mısın
Tilki kuyruğu bu kadar etkili degildi 😂😂Maç söylüyorum 90 artı şu an botofoga maçı da üst olacak