- 71,055
- 37,561
- 113
3 kişiye 250 makulEmine bir maç daha verecek onu oynayacam kafama yatarsa oda gelirse 3 kişiye 250 diye verelim düşüncem bu devam derseniz de devam edelim 4 kişiye 400 yapalım
3 kişiye 250 makulEmine bir maç daha verecek onu oynayacam kafama yatarsa oda gelirse 3 kişiye 250 diye verelim düşüncem bu devam derseniz de devam edelim 4 kişiye 400 yapalım
1.50 İran'a girmem bekleyelim 5 dakka biraz yükselsinPanama kadınlar iy 2.5
4 kişi 400 olsun daha fazla dua alorısnEmine bir maç daha verecek onu oynayacam kafama yatarsa oda gelirse 3 kişiye 250 diye verelim düşüncem bu devam derseniz de devam edelim 4 kişiye 400 yapalım
en iyisi sigarasını alır millet umarım kazanırsın mezeci dostEmine bir maç daha verecek onu oynayacam kafama yatarsa oda gelirse 3 kişiye 250 diye verelim düşüncem bu devam derseniz de devam edelim 4 kişiye 400 yapalım
Tamam kardeşim sen ne dersen öyle yaparız3 kişiye 250 makul
Karar senin1.50 İran'a girmem bekleyelim 5 dakka biraz yükselsin
1.50 degmez yatınca moral bozuluyor1.50 İran'a girmem bekleyelim 5 dakka biraz yükselsin
Yaw sen nasıl bir adamsın güldürüyorsun beni eyv var ol 💪en iyisi sigarasını alır millet umarım kazanırsın mezeci dost
3 basket de geldi son baskete kaldı 11 oran geliyor ya ama sabit 4 bin liraya yatmış Normalde 5.000 bilmem kaç paraydıTamam kardeşim sen ne dersen öyle yaparız
la ben aşçıyım soğukçuyum mezeleri iyi bilirimYaw sen nasıl bir adamsın güldürüyorsun beni eyv var ol 💪
Kara sen ben Bir de Emine var zatenen iyisi sigarasını alır millet umarım kazanırsın mezeci dost
İşede gel 🤣2 dakka isiyip geliyorum dostlar
deliği tutturursun inş hadi2 dakka isiyip geliyorum dostlar
Verdim 2 maçEminem knk maç yokmu
O da benim gibi uçmayı seviyor Şaka maka Tek maça kaldı ya bu basket Lan nasıl basketler almışım anlamıyorum 4 tane basket aldık 3'ü geldideliği tutturursun inş hadi![]()
Ya sen kafayı mı yedin tek maç versene iki maç nedirVerdim 2 maç
Chapecoense 4.5
Panama iy 2.5
Brezilyada gol olacak gibi sanki knkVerdim 2 maç
Chapecoense 4.5
Panama iy 2.5