- 104
- 27
- 28
Güncel link nedirÜye olmadıysan ol aktif şimdi aldım desteğe sordum aktif profile gir bonus disconnet yazan yerde deneme.bonusu
Güncel link nedirÜye olmadıysan ol aktif şimdi aldım desteğe sordum aktif profile gir bonus disconnet yazan yerde deneme.bonusu
bonusu açan süper açar knk2 dakikada ödendi yatirimsiz. 250 yi 2 k0yap 1k0cek müthiş Ekli dosyayı görüntüle 953968
Bugün aldım nasıl yokKonu kilit deneme bonusu yok.
Yok diyo canlı kankaBugün aldım nasıl yok
Kod la mı aldım acaba ben unuttumYok diyo canlı kanka
HAYDİKAZANYok diyo canlı kanka
Dolandırıcı uzak durun ip bahanesiyle bakiye siliyorlar
Aynı benim durum 🤣🤣3 hesap 0 çektik bugün maaşıda 0 ladik 40 Bin içeri Girip Deneme kovaliyoruz Maaşla 1 Tost Yedim Başka Yok 5 senedir düzenli Bunu yapiyorum
Hala varmı denemeAynı benim durum 🤣🤣
HAYDİKAZAN kodu aktif şimdi alındıHala varmı deneme
Arkadaşlar DOLANDIRICI Bu Site. Deneme verdi kaybettim 3,4 gün sonra mailime çevrimsiz yatırımsız promokod gönderdiler 3780 tl oldu bakiye sonra canlı desteğe bağlandım çekim verebilirmiyim diye 3000 tl yapıp 1000 tl çekebilirsiniz dedi temsilci. Sonra çekim talebi verdim reddettiler. Sebebi için temsilciye bağlandım dedikleri 2 kere deneme bonusu olduğu için iptal edildi çekin talebiniz dediler.şimdi normalde 1 kere deneme bonusu aldığın zaman 2.kez sistem otomatik red ediyor.yani ödeme yapmamak için sarı çizmeli mehmet ağa diyip bahane ile iptal ettiler çekim talebimi.yanş by site ödeme yapmıyor sakın yatırım yapıp paranızdan olmayın,DOLANDIRICI
Bu kodla kazanç sağladım ama çekimimi iptal edip hesabı sıfırladılar ,dolandırıcı bunlarHAYDİKAZAN kodu aktif şimdi alındı