- 40,949
- 31,758
- 113
@TestoHaylan06 jaahhaha 😂😂😂Neyse ben gidip rövaşata ile 2. Golü atıp geliyorum kanka
@TestoHaylan06 jaahhaha 😂😂😂Neyse ben gidip rövaşata ile 2. Golü atıp geliyorum kanka
Her zaman yanindayim abi sorun yok çok şükür😀Sen benim sağ kolumsun bundan sonra sen yoksan ben bir eksiğim 🤣🤣
😁Sen benim sağ kolumsun bundan sonra sen yoksan ben bir eksiğim 🤣🤣
👏Woooonnnn düşündüğüm şey oldu tabikiii
Wonlayarak .Şimdi nasıl gidecez
max 5 k diye biliyorum çekimiŞimdi nasıl gidecez
Kombin mi yineFull kasa yapmıyorum 1 k bet ile devam maçlar sakat kasa Duman olmasın uyar demi
Ulaşırım ben sana olursaBen kaçıyorum tüm şansımı ve iyi niyetini buraya bırakıyorum @TestoHaylan06 abi vur kır parçala hepiniz Allah'a emanetsiniz
WONLAyarak diğerini büyük yazmayakta ense kökümüze 3 gün hapis yemeyek 😂😂😂Wonlayarak .
daha mantıklı maç yok patlamayalımFull kasa yapmıyorum 1 k bet ile devam maçlar sakat kasa Duman olmasın uyar demi
İlk amaç lose olmamak ya istersen 500₺ e indir beti bromFull kasa yapmıyorum 1 k bet ile devam maçlar sakat kasa Duman olmasın uyar demi
Sen kazanda Yusuf'u kuyudan çıkaran elbet bi elde ulaşır bizede abim Allah'a emanetUlaşırım ben sana olursa
yarrraaa beniii 🤣WONLAyarak diğerini büyük yazmayakta ense kökümüze 3 gün hapis yemeyek 😂😂😂
Manidar oldu.WONLAyarak diğerini büyük yazmayakta ense kökümüze 3 gün hapis yemeyek 😂😂😂