- 55,828
- 16,186
- 113
34
Ma tıklıBasket gelirse ben bekleyecem dostlar kusura bakmayın parayı piç etmek istemiyorum ben Brezilya'nın geleceğine inanıyorum gelirse çeker dağıtımı yaparız şimdi maç yapsam o gelse Max çekim zaten 10 k mantıken boşa yapmış oluruz şimdiden diyim
Aynen abi bekleyelim futboluda hic belli olmuyor 80 lerde bile 2 gol gelebiliyor.Basket gelirse ben bekleyecem dostlar kusura bakmayın parayı piç etmek istemiyorum ben Brezilya'nın geleceğine inanıyorum gelirse çeker dağıtımı yaparız şimdi maç yapsam o gelse Max çekim zaten 10 k mantıken boşa yapmış oluruz şimdiden diyim
Aynn basket gelince bekle ztn bozmanın anlamıyok gelirse böle gelsin gelmesede yapacak bişey yokBasket gelirse ben bekleyecem dostlar kusura bakmayın parayı piç etmek istemiyorum ben Brezilya'nın geleceğine inanıyorum gelirse çeker dağıtımı yaparız şimdi maç yapsam o gelse Max çekim zaten 10 k mantıken boşa yapmış oluruz şimdiden diyim
Öyle yap zatenBasket gelirse ben bekleyecem dostlar kusura bakmayın parayı piç etmek istemiyorum ben Brezilya'nın geleceğine inanıyorum gelirse çeker dağıtımı yaparız şimdi maç yapsam o gelse Max çekim zaten 10 k mantıken boşa yapmış oluruz şimdiden diyim