- 88,988
- 17,728
- 113
İy böyle biter
Atar o atar rahat ol o maç ta en az 2 gol daha var ev turşu bakma kuru kuru korner attığına Asena bizi yanıltmaz ikinci yarıda görüşürüz 😂Oryantal Didem daha iyi be Taylan abiii
Atar o atar rahat ol o maç ta en az 2 gol daha var ev turşu bakma kuru kuru korner attığına Asena bizi yanıltmaz ikinci yarıda görüşürüz 😂
HadiMaç yok bu gelmeli hadi eller havaya 😂😂
1.90 cepte ben o maça ilk yarıdan 4.5 verdim cordobaya 3 oran vardıAtar o atar rahat ol o maç ta en az 2 gol daha var ev turşu bakma kuru kuru korner attığına Asena bizi yanıltmaz ikinci yarıda görüşürüz 😂
Çok şükür bi kendimize hayrimiz yok 😀
1.90 iyi yedik maç yok mecbur diğerine verdim freebet olduğu için fazla beklemedim şimdi bu gelirse zaten rahat yürürüz 1 maçları açılır 2 maçlarında çekeriz herhalde 😂1.90 cepte ben o maça ilk yarıdan 4.5 verdim cordobaya 3 oran vardı
Görüşürüz yavrum yarın iş var uyumaz isem burdayım, uyursamda sabah kazanmış olarak göreyim yeter seni✅❤Atar o atar rahat ol o maç ta en az 2 gol daha var ev turşu bakma kuru kuru korner attığına Asena bizi yanıltmaz ikinci yarıda görüşürüz 😂
O benden daha çok erkek birşey olmaz devam ,hahahasen burdaamıydın
Bende 🙋♂️sen burdaamıydın
evet 😁sen burdaamıydın
Bana yine IBAN bırak gelirse diğer konudada takip ettin ben sana ödül vermezsem bu parayı komple basar çıkarım içim rahat etmez umarım gelirde sabaha çorba paran çıkar kankaGörüşürüz yavrum yarın iş var uyumaz isem burdayım, uyursamda sabah kazanmış olarak göreyim yeter seni✅❤
İnşallah abi ben şunlara bu oryantal oynatirim devre arası merak etme1.90 iyi yedik maç yok mecbur diğerine verdim freebet olduğu için fazla beklemedim şimdi bu gelirse zaten rahat yürürüz 1 maçları açılır 2 maçlarında çekeriz herhalde 😂
o zaman bi kere daaha yesinler kardeşim puhahaha ablamız dışındaaO benden daha çok erkek birşey olmaz devam ,hahaha
La sen nerelerdesin gulboz senide aldı kaçırdı zannettimİkinci yarı saplar artık