- 19,436
- 20,985
- 113
Para yok para olsa sporla ne işim var atarım 10-20k siteye 2 dakikada vurur geçerim ya Mafya oluruz yada mafoluruz alıştık 😂artık spora fısıldıyorsun öylemi
Para yok para olsa sporla ne işim var atarım 10-20k siteye 2 dakikada vurur geçerim ya Mafya oluruz yada mafoluruz alıştık 😂artık spora fısıldıyorsun öylemi
Nba ilk mac olan clevland - toronto olmak uzere maclara calistim. Ilk 5 sakatlari inceledim. Su kupon gelsin dep gol atsinda, kafamiz rahhat nba bakalim yaŞuan öyle bir seçeneğim olsa 32₺ ye bile bozarım pek hoş gelmedi bana bu maç 😂
O nasıl laf öyle 😂😂Saplayın yoksa bize saplayacaklar
bende bilmiyorum😁O nasıl laf öyle 😂😂
Bencede inşallah atsında sen yürüt rollingiNba ilk mac olan clevland - toronto olmak uzere maclara calistim. Ilk 5 sakatlari inceledim. Su kupon gelsin dep gol atsinda, kafamiz rahhat nba bakalim ya
şu 1 k ile gireydin balıkçıya 50 tl farmdaan takiplerdik att hassann atttPara yok para olsa sporla ne işim var atarım 10-20k siteye 2 dakikada vurur geçerim ya Mafya oluruz yada mafoluruz alıştık 😂
Kimseye bakma sen seç maçlarıBencede inşallah atsında sen yürüt rollingi
Aslında 1+1 slot alsak biryerden 5 k çekmiştik mantıklı geldi 😬şu 1 k ile gireydin balıkçıya 50 tl farmdaan takiplerdik att hassann attt
ayy 😬Aslında 1+1 slot alsak biryerden 5 k çekmiştik mantıklı geldi 😬
Bencede inşallah atsında sen yürüt rollingi
Kral Adamsin.Bencede inşallah atsında sen yürüt rollingi