- 8,913
- 5,729
- 113
kıral 5Doğru adamsın kalsın
kıral 5Doğru adamsın kalsın
Yok min 5 k unuttum ben uykudan kalktım 500₺ yatırdık sandım gerek yok bozsak o 2 k 5 olmaz riske böyle girelim daha iyiçek kıral çek
yani aynen öyle o 2kyı 2 orana bassan 4 k budaa şuan 2.5 oran böyle daaha avantajlıYok min 5 k unuttum ben uykudan kalktım 500₺ yatırdık sandım gerek yok bozsak o 2 k 5 olmaz riske böyle girelim daha iyi
tamam reis bozma bende öyle sandım zaten 8mk vermiyomu kuponYok min 5 k unuttum ben uykudan kalktım 500₺ yatırdık sandım gerek yok bozsak o 2 k 5 olmaz riske böyle girelim daha iyi
Aynen 8 veriyor ya mantıksız gelmeyecek zatende yinede bozmayalımtamam reis bozma bende öyle sandım zaten 8mk vermiyomu kupon
bişey yap getirt
lanus harbiden Duman etmesi lazım niye böyle yaptı as oyjncular yok gal8baLanus bunu parçalanması lazım ilginç nasıl atamadı
kötü düşünmeyelim gardaşşş amannAynen 8 veriyor ya mantıksız gelmeyecek zatende yinede bozmayalım
Lanus bitane sıkıştırır araya haydi bol sansAynen 8 veriyor ya mantıksız gelmeyecek zatende yinede bozmayalım
kıral içinde Ümit yoksa iyi para veroyorsa boz sonra pişman olma kıralAynen 8 veriyor ya mantıksız gelmeyecek zatende yinede bozmayalım
Klasik Lig 2. Yarı başında atarlar öylece biter şaşırmıyorumlanus harbiden Duman etmesi lazım niye böyle yaptı as oyjncular yok gal8ba
benim bir fikrim varAynen 8 veriyor ya mantıksız gelmeyecek zatende yinede bozmayalım