- 20,977
- 22,719
- 113
Gelirse iki kişiye kaliteli 1er teneke salça
Ekli dosyalar
-
197.6 KB Görüntüleme: 27
Aha salça hemen geldim küflü ekmeğimin yanın da efso giderrrr bol şanslar kanka 🤣🤣Gelirse iki kişiye kaliteli 1er teneke salça
Bol şansGelirse iki kişiye kaliteli 1er teneke salça
Sağol Gülüm ekmeğide alırız 😂Aha salça hemen geldim küflü ekmeğimin yanın da efso giderrrr bol şanslar kanka 🤣🤣
Aha taze ekmek yicemmm bana bak 120 kilo adamım 30 ekmek yerim he ona göre sağlam oran al ajsjsjdjSağol Gülüm ekmeğide alırız 😂
Bol şanslarGelirse iki kişiye kaliteli 1er teneke salça
Yooooghhh amnnnzbAha taze ekmek yicemmm bana bak 120 kilo adamım 30 ekmek yerim he ona göre sağlam oran al ajsjsjdj
Sağlam oran orda bı tane buldum 12 oran ona oynayacaktımda neyse dedim 😂Aha taze ekmek yicemmm bana bak 120 kilo adamım 30 ekmek yerim he ona göre sağlam oran al ajsjsjdj
Golden egg çalışsa o oran alınmıştı şuanda amq 🤣🤣🤣🤣Sağlam oran orda bı tane buldum 12 oran ona oynayacaktımda neyse dedim 😂
Ajajajdjked yemekhane de çalışıyorum birde sksmdYakında ağır yaşamlarda @fearjr1992
Golden Egg de biraz kasa yaptım sonra oyunu kapattılarGolden egg çalışsa o oran alınmıştı şuanda amq 🤣🤣🤣🤣
Ben dizi izleyip uyucam kankacım inş koyarsın çocuğu iban sende var garanti bildirimi bekliyorum inş ahaha öptüm seni bol şanslar 👋👋Golden Egg de biraz kasa yaptım sonra oyunu kapattılar
Gelirse gönderirim okeydirBen dizi izleyip uyucam kankacım inş koyarsın çocuğu iban sende var garanti bildirimi bekliyorum inş ahaha öptüm seni bol şanslar 👋👋
bol şansGelirse iki kişiye kaliteli 1er teneke salça
Birisi woon diğer maça kaldıkAssociacao Ferroviaria de Esportes 0
Criciuma EC 0 17.dk
Instituto AC Cordoba 1
CA Rosario Central 0 36.dk
Associacao Ferroviaria de Esportes 0Birisi woon diğer maça kaldık