Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling heineken00 | Kasa 500 Hedef 3 4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,452
9,640
113
Hakka girmek değil. Ben bir gün sabaha kadar kuponlarini takip ettim. Bir mesajı bile iplemedin ama konuda birini etiketleyerek kupon gelmek üzere çabuk beğen dediğini çok iyi biliyorum. Zaten ondan sonrada katılmadım. Neyse bol şans

Hyper28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30,129
3,730
113
Bravo 4-2 oldu be dep sende at

heineken00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
3,887
113
Hakka girmek değil. Ben bir gün sabaha kadar kuponlarini takip ettim. Bir mesajı bile iplemedin ama konuda birini etiketleyerek kupon gelmek üzere çabuk beğen dediğini çok iyi biliyorum. Zaten ondan sonrada katılmadım. Neyse bol şans
mamoste dediğin dir o çünkü çekilişti o rolling değildi dostum ve o adam ile aramızdaki arkadaşlık farklı çekilişte çağırmak neden zoruna gitti

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,452
9,640
113
mamoste dediğin dir o çünkü çekilişti o rolling değildi dostum ve o adam ile aramızdaki arkadaşlık farklı çekilişte çağırmak neden zoruna gitti
Gece boyu takip edenler varken ilk gol yazana ödül var diyip zarar ancak çıktı diyerek resmen o gün rol takip edenlere küfür ettin. Zaten herkeste tepki vermişti. Neyse kardeş Bol şanslar. Para senin dağıtım senin

heineken00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
3,887
113
Gece boyu takip edenler varken ilk gol yazana ödül var diyip zarar ancak çıktı diyerek resmen o gün rol takip edenlere küfür ettin. Zaten herkeste tepki vermişti. Neyse kardeş Bol şanslar. Para senin dağıtım senin
kardeş saçma saçma konuşma delirtme insanı ,

ilk gol diyene extra ödül verdim.

şartlar neyse o sağlandı yine gerçekten sinir oldum şu an o konuyu bul adam gibi bakl

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,684
15,750
113
Firebet basket maçından yatdi 2 sayi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...