- 32,768
- 12,225
- 113
Haaa o zaman bilemem ama sen bilirsin ben be zaman bozum yapsam ağlıyorum sonunda bozduğum paralıda basıyorum sinirden gidiyor 😂😂15 olmaz diyerinin altına 1.05 veriyor
Haaa o zaman bilemem ama sen bilirsin ben be zaman bozum yapsam ağlıyorum sonunda bozduğum paralıda basıyorum sinirden gidiyor 😂😂15 olmaz diyerinin altına 1.05 veriyor
Valla öylede 2.50 twk maca vursam alırım o parayi yine ama atarsa hepsi giderSen bilirsin dost birşey demiyorum dakka 75 e kadar olmadı
Çek dost o zamanValla öylede 2.50 twk maca vursam alırım o parayi yine ama atarsa hepsi gider
Boz bozzValla öylede 2.50 twk maca vursam alırım o parayi yine ama atarsa hepsi gider
13k suanBoz gitsin 12 öpmüştür
Çok iyi artıyor13k suan
Boz kardesim pisman olma13k suan
Gelir birazdanSansa tüküreyim boz kalktıEkli dosyayı görüntüle 869767
Boz boz son dakika felan atar sakata girmeye gerek yok13k suan
Avusturya serbest askı ondan sonrası bozabilirsin.Sansa tüküreyim boz kalktıEkli dosyayı görüntüle 869767
Çekya oran kapalı ondan kırmızı yediSansa tüküreyim boz kalktıEkli dosyayı görüntüle 869767
Yinede bozulmaz bence yarı fiyata norv. 80 e dayanmış kendi bilirÇekya oran kapalı ondan kırmızı yedi
Boz yokYinede bozulmaz bence yarı fiyata norv. 80 e dayanmış kendi bilir
Acil ihtiyaç var mı kar zarar durumun ne dostum ?2.5 alt kalkmıs digerinden
Gelirse 8k zarar kalırAcil ihtiyaç var mı kar zarar durumun ne dostum ?
Kimsenin cesaret edemeyeceği 2 maça 2,5 alt almışsın şansını denemişsin 90+ da yatabilir böyle de bitebilir kısmet tamamen seninBoz yok