- 18,441
- 10,093
- 113
Aynen abi valla işte bu kumar bizi eksik bırakıyor o işlerdenVallahi ahmetim ya 🤣🤣 kumar işi olmasa harbi adamlarız biz , gerçek bir aşk adamlariyiz 🤪
Aynen abi valla işte bu kumar bizi eksik bırakıyor o işlerdenVallahi ahmetim ya 🤣🤣 kumar işi olmasa harbi adamlarız biz , gerçek bir aşk adamlariyiz 🤪
Yok abi çigdem en iyisiOo krall.. nisanin canı cehenneme onun yüzünden diziyi de final yapicaz 🤣🤣
Aşk diye bir şey yok reisVallahi ahmetim ya 🤣🤣 kumar işi olmasa harbi adamlarız biz , gerçek bir aşk adamlariyiz 🤪
Oda ayri bi dertReis para da varda huzur yok be🤣🤣
Oda çok yollu be üstadYok abi çigdem en iyisi
Öyle mi diyorsun kralllAşk diye bir şey yok reis
Abiiii gozunu severim öyle cilveye can kurban yaOda çok yollu be üstad
Evet en azından benim için yok zamanla duygularımı öldürüldümÖyle mi diyorsun kralll
Çaresi olmayan hastalıktır reis o.. aynı zamanda da dünyanın en güzel hissi olsa gerek🤒Evet en azından benim için yok zamanla duygularımı öldürüldüm
Eşimi kaybettikten sonra hayatın bir anlamı kalmadı çok şeyler yaşadım burada anlatılacak şeyler değilÇaresi olmayan hastalıktır reis o.. aynı zamanda da dünyanın en güzel hissi olsa gerek🤒
Takiliyoruz işte reis kendi halimizde 😃 kumar kumar kafayı yedik yeter 🤣🤣 sigara molası gibi düşünGoogle'dan copy paste yapıp gece 2:30'da entel entel takılıyorlar. Ya kardeşim kumar var mı kumar?
Basın sağolsun reis. Evet herkesin çok zor hayat yaşantı ve şartları var ona göre de Allah sabır veriyor . Allah yardimcin olsun senindeEşimi kaybettikten sonra hayatın bir anlamı kalmadı çok şeyler yaşadım burada anlatılacak şeyler değil
Eyvallah kardeşim hepimizin inşallahBasın sağolsun reis. Evet herkesin çok zor hayat yaşantı ve şartları var ona göre de Allah sabır veriyor . Allah yardimcin olsun seninde
😁Ekinlere dize kadar
Hadi gel bize kadar
Sana birşey göstersem
Kasıktan dize kadar
Maşallah abu konu sayesinde dair ruhumuz ortaya vikti
Ben mani yazdım olmaz mıVallahi ahmetim ya 🤣🤣 kumar işi olmasa harbi adamlarız biz , gerçek bir aşk adamlariyiz 🤪