Yaw Tamam Sana Ödemediyse Boşgeç Site SıkıntılıTerbiyesizlik yapma insan gibi sordum ben Multi falan açmadım
Yaw Tamam Sana Ödemediyse Boşgeç Site SıkıntılıTerbiyesizlik yapma insan gibi sordum ben Multi falan açmadım
Ben ilk çekenim yanlış yaptık anında banka verdik bekletiyor ondan sende mi anında banka verdin. Diğerleri hemen geliyor1saat olmak üzere beklemede diyor
Bigg pays havale ile verdimBen ilk çekenim yanlış yaptık anında banka verdik bekletiyor ondan sende mi anında banka verdin. Diğerleri hemen geliyor
Knk Seninki Havuz Bu Siteye Yatırım Olursa İnsallah Ödemen GelirBen ilk çekenim yanlış yaptık anında banka verdik bekletiyor ondan sende mi anında banka verdin. Diğerleri hemen geliyor
Nüfus il müdürlüğünden mı gelmişler reis gerçi senin kullanıcı adından şüphelenmis olabilirler JTM😀E devletten ikamet vs selfy istiyor çekim yapanlardan istendimi şansa bak ya bize denk geldi heralde
Olursa 😭😭😭Knk Seninki Havuz Bu Siteye Yatırım Olursa İnsallah Ödemen Gelir![]()
Arkadaşlar site çok sağlam çok güzel diyorlar biriniz 2k yatırıp deneyin 😂😂😂Knk Seninki Havuz Bu Siteye Yatırım Olursa İnsallah Ödemen Gelir![]()
Dostum millet Multi açıp bonusu alinca ister istemez böyle önlem alıyor siteE devletten ikamet vs selfy istiyor çekim yapanlardan istendimi şansa bak ya bize denk geldi heralde
Bizdede aynı 1 saattir beklemede2000 çekim verdim bakiyeyi sifirladilar çekim talebim de bekliyor 10 dakika oldu
Şimdi çekim geldi arkadaşlar 10 dakika da ödedilerBizdede aynı 1 saattir beklemede
Benimki 7 dakika sonra 1saat olacakŞimdi çekim geldi arkadaşlar 10 dakika da ödediler
Üzülme kralBenimki 7 dakika sonra 1saat olacak
Ne kadar surede geldiÖdeme geldi beylerrrrrrrrrtrtttEkli dosyayı görüntüle 987978
multi mi açtınBeyler ikametgah istedi