- 1,227
- 581
- 113
İp olsam balkona çıkıp mobil veri açardım üyelik yok siteye de ilk defa girdik denemeden kazanç sağlayanlar ugramasın bir daha buraya
İp olsam balkona çıkıp mobil veri açardım üyelik yok siteye de ilk defa girdik denemeden kazanç sağlayanlar ugramasın bir daha buraya
Aynen yatırım yapılmazİp olsam balkona çıkıp mobil veri açardım üyelik yok siteye de ilk defa girdik denemeden kazanç sağlayanlar ugramasın bir daha buraya
Hesabı kapatın de ariyip 100 spin ekliyorlar Muro dayıIp dedi çocuk ilk defa üyelik oluşturdu namussuz bunlar ya
Zorlamaya ne gerek var 1k yı başka siteden değerlendirirsinOdemezler diye 2500u zorlamadim 1000 çekim verdim 5 dk surmedi geldi para🤔
Nerden biliyorsunHesabı kapatın de ariyip 100 spin ekliyorlar Muro dayı
Eklediler banada ordan biliyorumNerden biliyorsun
10 da ben katarım 😀😀 sağlık olsun iyi kazanmış beleş 2500 tebrikler bize ip çaktı yaaParliament 115 lira ustaaaaa
Hesabı kapatıyorum de 100 spin veriyor temsilci arayıp10 da ben katarım 😀😀 sağlık olsun iyi kazanmış beleş 2500 tebrikler bize ip çaktı yaa
Geldi dostum benim çekimGelirse haber et dost
Tebrikler1980 TL çekim verdim bakalım gelecek mi
Teşekkürler dost bakalım gelecek miTebrikler
Öder beklemeye alırsa ip demediyse öder kutlama parlamenti hakketikTeşekkürler dost bakalım gelecek mi