Numara varda hangi sitelerbana numara bul sana sınırsız bonus alim![]()
Numara varda hangi sitelerbana numara bul sana sınırsız bonus alim![]()
Dalganın fotoğrafını çekip gönder kral hak ediyor bu ip'ci sahtekarlar 🤣2 lira için kimlikli selfie istiyor kamiller
sesli güldüm 🤣 allahta seni güldürsün kralDalganın fotoğrafını çekip gönder kral hak ediyor bu ip'ci sahtekarlar 🤣
Ödeyebilir de ip de diyebilirArkadaşlar abimin adında kendi telefonum dan hesap açtım bonosu verdi 2500 TL çekim verdim kripto hesabım ile sizce öder mi
Bonusu nerden aldınızÖdeyebilir de ip de diyebilir
Ben destekten aldım ip demesine rağmenBonusu nerden aldınız
Kripto red geldi İlk çekim havale ile dedi havale ile kendi adıma verdim bakalım ne decekÖdeyebilir de ip de diyebilir
Senin adınaysa gelir knkKripto red geldi İlk çekim havale ile dedi havale ile kendi adıma verdim bakalım ne decek
Ama hesabı abimin adına açtım bn dün kaybettim kendi adıma umarım gelir ip demese bu sefer abimin adına talep verecemSenin adınaysa gelir knk
Knk senin hesaba nasıl gelsin ki gelmez direkt abinin ibana çekseneAma hesabı abimin adına açtım bn dün kaybettim kendi adıma umarım gelir ip demese bu sefer abimin adına talep verecem
Dedim belki gelir şuan beklemede bakalım ne dicekKnk senin hesaba nasıl gelsin ki gelmez direkt abinin ibana çeksene
Boşu boşuna adamları oyundirdik bakalım hyrlisiRed olur knka hatta siledebilir
Ne yaptın knka geldi miBoşu boşuna adamları oyundirdik bakalım hyrlisi