- 6,635
- 5,630
- 113
Sabah kazandığımız 40k son 4-5 saatteki şanssızlıktan dolayı kayıp oldu. Şu kupon yüksek oranlardan aldım ama Şuan iki maç da 1-1. bakalım gelmesi lazım
Ekli dosyalar
-
197.5 KB Görüntüleme: 40
Bol şanslar yavaş git be cano yine döndün eskisi gibi 50kları sıfırladığın zamanlaraSabah kazandığımız 40k son 4-5 saatteki şanssızlıktan dolayı kayıp oldu. Şu kupon yüksek oranlardan aldım ama Şuan iki maç da 1-1. bakalım gelmesi lazım
Bol sans dost yine teniste mi verdin yoksa slot falan miSabah kazandığımız 40k son 4-5 saatteki şanssızlıktan dolayı kayıp oldu. Şu kupon yüksek oranlardan aldım ama Şuan iki maç da 1-1. bakalım gelmesi lazım
Slotta büyük para oynanır mı dost.Tenisde kaybettim oynadığım oran 1.05e düşüyor ama ordan yatıyor iki tane kupon böyle yattıBol sans dost yine teniste mi verdin yoksa slot falan mi
Valla dost bende oyle bir hastalik var az bir yukseldim mi kayiyorum oraya ondan dedim bu gelirse telafi olur suan iyi gibi tekrardan bol sansSlotta büyük para oynanır mı dost.Tenisde kaybettim oynadığım oran 1.05e düşüyor ama ordan yatıyor iki tane kupon böyle yattı
Benim için maç bitmedikten sonra iyi değil dostValla dost bende oyle bir hastalik var az bir yukseldim mi kayiyorum oraya ondan dedim bu gelirse telafi olur suan iyi gibi tekrardan bol sans
Aynen bu tenis o konuda tam fiyasko . Ben olsam bozma işini cok dusunurum bu kupn icin demiyorum genelBenim için maç bitmedikten sonra iyi değil dost