Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Hipokrat | Elias Ymer

Kupon Miktarı
704
Kupon Oranı
2.31

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
5,751
113
Mannarinonun kesinlikle 1 seti var da Kordanin var mi bilmem.Normalde Korda suan Alcaraza yakin bir konumda olmasi lazimdi ama 2 senedir bekledigim sicramayi yapmadi.4 sene once taninmiyorken iyi kazaniyordum Kordadan sonra bir anda firladi geldi ATPye
dandik oyuncuların bile servisini kolayla kıramıyor korda fazla zorlanıyor kolay geçmesi gereken maçlarda o huyu kötü ilk set 12.5 üst olursa şaşırmam

Basketmatik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,115
1,526
113
Aslında Andreeava-Pavlycenko macida güzel duruyor pavl tecrübesiyle bide toparlanıyor yeniden alır diye düşünüyorum

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
5,751
113
Aslında Andreeava-Pavlycenko macida güzel duruyor pavl tecrübesiyle bide toparlanıyor yeniden alır diye düşünüyorum
iki rus maç yapıyorsa her türlü şike dönebilir pek güvenim kalmadı ruslara kudermetova birkaç ay önce önüne gelen herkese yeniliyordu mesela venus williamsa yenildikten sonra başka bir kolay maç daha verdiydi

Basketmatik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,115
1,526
113
iki rus maç yapıyorsa her türlü şike dönebilir pek güvenim kalmadı ruslara kudermetova birkaç ay önce önüne gelen herkese yeniliyordu mesela venus williamsa yenildikten sonra başka bir kolay maç daha verdiydi
Orası öyle bunlar 3 set oynar büyük ihtimal zaten.Kuder hiçbir zaman bana oyunuyla güven vermedi şimdi de tsurenko vuruyor ona 🤣

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,343
1,068
113
mannarinoyu hiç sevmiyorum ne oynasam tersi geliyor

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
5,751
113
korda maçına ilk set 9.5 üst attım geldi 1.66'dan maç önü iyi ki 10.5 üst atmamışım 9.seti sattı bildiğin umursamadı hiç