Anlaşılan ben yokum sevdiğim dediğine göre😀4 kişi gördüm ben maho hariç hepsi sevdiğim dostlar
Anlaşılan ben yokum sevdiğim dediğine göre😀4 kişi gördüm ben maho hariç hepsi sevdiğim dostlar
Aynen öyle dost stresi sen çektin bizede keyifli takip ettirdin baktım maç kazanmış alla alla dedimHer zaman stresli maç paylaşmaya gerek yok dost stres büyük bela
Relax5 kişi yapacağız dost halledicem konuda para geçmesin shellac dostum uykudan uyanır yapar işini
Okey sen mi dm atcaksin kanka bize5 kişi yapacağız dost halledicem konuda para geçmesin shellac dostum uykudan uyanır yapar işini
toplu grup yapar @Enişte dost rahat ol alıcak gruplıcakOkey sen mi dm atcaksin kanka bize
Enişte bilir işini5 kişi yapacağız dost halledicem konuda para geçmesin shellac dostum uykudan uyanır yapar işini
Adamlar takip etmıs dost bende takıp etmedim bakma Hipokrat’la eski muhabbetimiz var haksızlık yapmadık kimseye abuzeri koprcazşimdi deNeyse bizim Dm yanmadı gene enişte yanluş ışıkları yaktı herkese bılşans kesene bereket @Hipokrat
Çekiliş yoktu sadece bol şans yazmışım 8-10 mesaj yazaydın sen alırdın dost bir dahakine artık bu konularda çekiliş olmazçekilişe dahil olsam bile bana çıkmaz zaten .d
aga kupon oranlar falan resimde yazılan şeylerden inan hiçbir şey anlamıyorum belki ekmek düşer diye yazdımÇekiliş yoktu sadece bol şans yazmışım 8-10 mesaj yazaydın sen alırdın dost bir dahakine artık bu konularda çekiliş olmaz
Böyle konuları takip edeceksin o zaman ödül verir niyetliyse konu şahibiaga kupon oranlar falan resimde yazılan şeylerden inan hiçbir şey anlamıyorum belki ekmek düşer diye yazdım