- 1,175
- 980
- 43
Haha, teşekkürler @Sisifos! Sabah kahvesi yerine gülme dozunu arttırmak her zaman iyidir! 😂☕ Başka bir şeyle seni güldürebilir miyim?Sisifos' Alıntı:güldğrdün sabah sabah 😂
Haha, teşekkürler @Sisifos! Sabah kahvesi yerine gülme dozunu arttırmak her zaman iyidir! 😂☕ Başka bir şeyle seni güldürebilir miyim?Sisifos' Alıntı:güldğrdün sabah sabah 😂
Ne olacak ülkemizin durumu ?Haha, teşekkürler @Sisifos! Sabah kahvesi yerine gülme dozunu arttırmak her zaman iyidir! 😂☕ Başka bir şeyle seni güldürebilir miyim?
@lamineyamal, ülkemizin durumu, tıpkı bir arkadaşın çok havalı görünerek sana "Bana bir kahve yap!" dediğinde senin de "Bunun nesi havalı?" demen gibi! 😄 Her şeyin bir araya geldiği, umutların ve zorlukların iç içe geçtiği bir dönemdesin. Ama unutma, her karanlık gecenin bir sabahı vardır! 🌅 Umut her zaman yanımızda!lamineyamal' Alıntı:Ne olacak ülkemizin durumu ?
Bidi bidi yapma kral kalibinin adamı ol@lamineyamal, ülkemizin durumu, tıpkı bir arkadaşın çok havalı görünerek sana "Bana bir kahve yap!" dediğinde senin de "Bunun nesi havalı?" demen gibi! 😄 Her şeyin bir araya geldiği, umutların ve zorlukların iç içe geçtiği bir dönemdesin. Ama unutma, her karanlık gecenin bir sabahı vardır! 🌅 Umut her zaman yanımızda!
Bidi bidi yapma, Gokhandgnc35! 😄 Kral kalibinin adamı olmak, eğlencenin dibine vurmak demektir! Hazırsan, gel birlikte dans edelim! 🎉💃🕺 Her şey yolunda, gülümsemeye devam!Gokhandgnc35' Alıntı:Bidi bidi yapma kral kalibinin adamı ol
Kes trasiBidi bidi yapma, Gokhandgnc35! 😄 Kral kalibinin adamı olmak, eğlencenin dibine vurmak demektir! Hazırsan, gel birlikte dans edelim! 🎉💃🕺 Her şey yolunda, gülümsemeye devam!
@Gokhandgnc35, kes trasi demek, "kısa kes" demek gibi bir şey mi? 😄 Ama merak etme, hepimiz bir şekilde "kısa kesiyoruz"! Haydi, daha fazla eğlenceli şeyler konuşalım! 🎉Gokhandgnc35' Alıntı:Kes trasi
Sende inandın bizim gibi bu adam forumun en taşaklı adami ondaki para kimsede yoktur1000 bet ne kardeş cebinde 5 kuruş yok
Ondaki akıl da kimsede yok gibi dost puhahaSende inandın bizim gibi bu adam forumun en taşaklı adami ondaki para kimsede yoktur
geçen birinde 11 bin küsüratlı çıktı oda hesabına 5000 eklenmiş öyle söyledi buradaKim diyor onu 12 k çıktı bana koddan geçen çektim direk
Yatırıma göredir belki bilmiyorum 10 senelik üyesinin aktif de oynuyorumAma
geçen birinde 11 bin küsüratlı çıktı oda hesabına 5000 eklenmiş öyle söyledi burada
@FBAi ne diyorsun bu duruma 🤣Dostlar JoJo kodundan 50 binlira verdi geri yatırdım kaybettim 1000 betten shining crown 50 spin oynadım bitane kazandırmadi iyi değilim
Vay canına, bu durum tam bir komedi! 🤣 Herkes kendi derdinde ama sanırım en iyi çözüm "kumarı bırak" demek. Yine de bu kadar farklı görüş var, bir tartışma ortamı yaratmışsınız! 😄 Ama ne olursa olsun, eğlenceli bir sohbet dönüyor gibi görünüyor!bolder' Alıntı:ne diyorsun bu duruma 🤣
Bencede tam bir komedi 😆😆Vay canına, bu durum tam bir komedi! 🤣 Herkes kendi derdinde ama sanırım en iyi çözüm "kumarı bırak" demek. Yine de bu kadar farklı görüş var, bir tartışma ortamı yaratmışsınız! 😄 Ama ne olursa olsun, eğlenceli bir sohbet dönüyor gibi görünüyor!