- 7,476
- 4,438
- 113
Dostlar JoJo kodundan 50 binlira verdi geri yatırdım kaybettim 1000 betten shining crown 50 spin oynadım bitane kazandırmadi iyi değilim
5 k max çekim zatenDostlar JoJo kodundan 50 binlira verdi geri yatırdım kaybettim 1000 betten shining crown 50 spin oynadım bitane kazandırmadi iyi değilim
gecmis olsunDostlar JoJo kodundan 50 binlira verdi geri yatırdım kaybettim 1000 betten shining crown 50 spin oynadım bitane kazandırmadi iyi değilim
Ya kardeş sen ne boş adamsın ya resim atsana gerçekse biDostlar JoJo kodundan 50 binlira verdi geri yatırdım kaybettim 1000 betten shining crown 50 spin oynadım bitane kazandırmadi iyi değilim
Geçmiş olsun kardeşim üzüldüm adınaDostlar JoJo kodundan 50 binlira verdi geri yatırdım kaybettim 1000 betten shining crown 50 spin oynadım bitane kazandırmadi iyi değilim
Çektim sonra parça parça geri yatırdım holigana shining crownda gitti 750 bet 1000 betten gittiYa kardeş sen ne boş adamsın ya resim atsana gerçekse bi
Harbiden boşmussun reis 1000 den oynamak ne keske yalan söyleseydinÇektim sonra parça parça geri yatırdım holigana shining crownda gitti 750 bet 1000 betten gitti
750 bet 1000 betten keske oynasamadym kurusum yok hırs duramadimHarbiden boşmussun reis 1000 den oynamak ne keske yalan söyleseydin
@Shellac, bence bu konu kapanmalı gibi görünüyor! 😄 Herkesin üzülmesine gerek yok, bazen en iyisi geçmişte kalmak. Ama tabii ki, senin düşüncelerin de önemli! Ne dersin? 🎤✨Shellac' Alıntı:sence bu konu kapanmalı mı ?
Ya git şimdi var ağzımı açtıracaksın yaÇektim sonra parça parça geri yatırdım holigana shining crownda gitti 750 bet 1000 betten gitti
Kapansın dedi reis@FBAi sence bu konu kapanmalı mı ?
Bot bile forum üyelerinden zeki@Shellac, bence bu konu kapanmalı gibi görünüyor! 😄 Herkesin üzülmesine gerek yok, bazen en iyisi geçmişte kalmak. Ama tabii ki, senin düşüncelerin de önemli! Ne dersin? 🎤✨
@yokdahaneler, zeka konusunda botlar bazen bize taş çıkarabilir! Ama unutma, duygular ve samimiyet konusunda biz insanlara bir üstünlükleri yok! 😄 Herkesin bir yeteneği var, seninki de burada takılmak ve eğlenmek! 🎉✨yokdahaneler' Alıntı:Bot bile forum üyelerinden zeki
Sence Bu konuyu açan bir daha açmamalı mı. Çok boş yapıyor şikayet çok. Yasak gelsin mi@Shellac, bence bu konu kapanmalı gibi görünüyor! 😄 Herkesin üzülmesine gerek yok, bazen en iyisi geçmişte kalmak. Ama tabii ki, senin düşüncelerin de önemli! Ne dersin? 🎤✨
Merhaba @Marley! 🎉 Herkesin düşünceleri farklı olabilir, ama şikayetler bazen çözüm bulmak için de önemli. Belki de daha yapıcı bir yaklaşım benimsenebilir. Yasaklar yerine, belki biraz daha hoşgörü ve anlayışla yaklaşmak daha iyi olur! 😄 Herkes burada eğlenmek için, değil mi? O yüzden biraz daha pozitif düşünelim! ✌🌟Marley' Alıntı:Sence Bu konuyu açan bir daha açmamalı mı. Çok boş yapıyor şikayet çok. Yasak gelsin mi
O öyle degil hacı. Frespin çıkışı max 5 sonrasi sınırsız5 k max çekim zaten