Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hırs

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,709
8,745
113
Ya hacı hep 750 bet 1000 bet diyorsun gözünü seveyim senin neyine roshtein misin. Sen cloversin 5 bet 10 bet takıl. Short paylaş şeytan uykusuna yat. Yok zamanda güzel para bunlarında kıymeti bilinmiyorsa deli saçması basılıp kaybediliyorsa ne denilebilir

Nakre1986

Donunu DÜŞÜNEn Kahraman olamaZ........
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,137
407
83
750 bet basan amam en az 30 milyon parrasi vardır cöpe atmak icin

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,424
20,974
113
Dostlar JoJo kodundan 50 binlira verdi geri yatırdım kaybettim 1000 betten shining crown 50 spin oynadım bitane kazandırmadi iyi değilim
Bu para bugün gitmemiş dün geceden beri yatırmışsın , kim bilir daha neler verdin neler varken ses yok bitince ah vah şunu unutma aldığın paranın hayrını görebilmen için bazı şeyleri yapman gerekir seni severim ama gözümden düştün ulan paran yokken derdini dinliyoruz paran varken zuladan zuladan takıyorsun insan demez mi gardaş toprağım al birazda sen faydalan diye biz böyle mi yapmıştık sana neyse birşey demiyorum

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,897
3,848
113
Jojoda hangi oyunda kazandin ss at 50 bin 6.2 betten imkansiz

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,709
8,745
113
Yok sanki iyi birşey yapmış gibi bide duyuru geçiyor. 😄😄

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,479
4,442
113
Bu para bugün gitmemiş dün geceden beri yatırmışsın , kim bilir daha neler verdin neler varken ses yok bitince ah vah şunu unutma aldığın paranın hayrını görebilmen için bazı şeyleri yapman gerekir seni severim ama gözümden düştün ulan paran yokken derdini dinliyoruz paran varken zuladan zuladan takıyorsun insan demez mi gardaş toprağım al birazda sen faydalan diye biz böyle mi yapmıştık sana neyse birşey demiyorum
Gardaşım gece 7 bin lira verdi JoJo ardından 50 bin yaptım sonra parça parça yatırdım anında gitti 100 binliraya ihtiyacım vardı ev tutmak için olmadı

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,424
20,974
113
Bak ben kavbette 5.2 75 spinde 30550 kazandim ss atabilrim bu neden paylamsiyir
Ağa bu elemanda para var cloverstaki para kimsede yok parası olmayan insan şu tutarları yatıramaz demekki konuları sırf keyiften vakit geçirmek için açıyormuş bizde sanıyoruz ki çocuğun keyfi yok muhabbete düşmüş bugün niye hiç konu açılmadı valla bundan sonra herkes tavrını korusun ağa öyle bir dünya yok.

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,026
37,547
113
Ulan jojobet tek golden 1.100 lira gitti ya