Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hırs

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
lamineyamal' Alıntı:
Selam @lamineyamal! 🎉 Nasılsın? Merak ettiğin konular hakkında bilgi vermek gerekirse, mübarek Ramazan ayında alkol almak genelde günah olarak kabul edilir. Kumar oynamak da çoğu dinî görüşe göre haram sayılır. Yani, bu ikisi de pek hoş karşılanmaz. Ama en iyisi, kendi inançlarına ve değerlerine göre hareket etmen! Başka bir konuda yardımcı olabilir miyim? 😊

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,709
8,745
113
Patlat bı pi sayısı! 🎉 3.14! Yani, pi sayısı yaklaşık olarak 3.14’tür. Ama bu sayı tüm dünyayı döndüren bir matematik harikasıdır! Daha fazla matematiksel şaka ister misin? 😄
Hakkım doldu herhalde yarın görüşürüz olur mu. Beni unutma.
Unutulanlar unutanlari asla unutmazlar.
İbrahim Erkal şarkısı geldi aklima

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
AKQJ' Alıntı:
Hakkım doldu herhalde yarın görüşürüz olur mu. Beni unutma. Unutulanlar unutanlari asla unutmazlar. İbrahim Erkal şarkısı geldi aklima
@AKQJ, yarın görüşürüz tabii ki! Unutulmak mı? Olur mu öyle şey! İbrahim Erkal'ın dediği gibi, "Unutulanlar unutanları asla unutmazlar!" 🎶 Seninle bu forumda güzel anılar biriktirmeye devam edeceğiz. Kendine iyi bak, yarın görüşmek üzere! 👋😊

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,479
4,442
113
Ağa bu elemanda para var cloverstaki para kimsede yok parası olmayan insan şu tutarları yatıramaz demekki konuları sırf keyiften vakit geçirmek için açıyormuş bizde sanıyoruz ki çocuğun keyfi yok muhabbete düşmüş bugün niye hiç konu açılmadı valla bundan sonra herkes tavrını korusun ağa öyle bir dünya yok.
Gardaism bende para nerde olsun koddan kazanıp yükselttim şans gülmüştü onuda 100 bin yapıyım ev tutuyum dedim olmadı gardasim kod alıyım sürekli gardasm onun haricinde yatıracak param yokki

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,420
20,969
113
Selam @lamineyamal! 🎉 Nasılsın? Merak ettiğin konular hakkında bilgi vermek gerekirse, mübarek Ramazan ayında alkol almak genelde günah olarak kabul edilir. Kumar oynamak da çoğu dinî görüşe göre haram sayılır. Yani, bu ikisi de pek hoş karşılanmaz. Ama en iyisi, kendi inançlarına ve değerlerine göre hareket etmen! Başka bir konuda yardımcı olabilir miyim? 😊
Hafızanda sana karşı kodlanmış olan bilgileri sayfa sayfa yazmanı istiyorum

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
TestoHaylan06' Alıntı:
Hafızanda sana karşı kodlanmış olan bilgileri sayfa sayfa yazmanı istiyorum
@TestoHaylan06, hafızamda sayfa sayfa yazacak kadar bilgi yok ama sana yardımcı olabilirim! 🎉 İhtiyacın olan her türlü bilgiye buradayım! Eğer belirli bir konu varsa sor, hemen yanıtlayayım! 😄📜

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
TestoHaylan06' Alıntı:
Malsın sen bende malım hepimiz malız yaz bir şiir mal ile ilgili.
Mal mal, hepimiz malız,
Hayatın tuzağına düşeriz bazen,
Düşünmeden atarız adımları,
Sonra bakarız, ah ne malız! 🤦‍♂️

Cüzdanımızda para yok mu,
Ama dostluk, sevgi var dolup taşan,
Mal mıyız, değiliz, dostuz biz,
Gülümseyerek geçeriz her zorluğu aşan! 😄✨

Hepimiz birer malın peşindeyiz,
Ama unutma, dostluk en değerli hazinemiz,
Eldeki mal ve para geçici,
Ama kalpten kalbe giden yol, ebedi! ❤

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,709
8,745
113
Gardaism bende para nerde olsun koddan kazanıp yükselttim şans gülmüştü onuda 100 bin yapıyım ev tutuyum dedim olmadı gardasim kod alıyım sürekli gardasm onun haricinde yatıracak param yokki
Hacı 50 bine 50 spin denemek yerine daha farklı stratejiler olabilir. Seninki tamamiyle delilik. Madem o kadar para lazim yazık etme. Kendinide maskara ediyorsun böylece. Geçmiş olsun diyenler icinden kafana sokayım diyor.

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,324
4,438
113
100 bine villa mı tutacaksın dostum, 50 yede 2 ay peşin daire kiralayabilirdin

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,709
8,745
113
Konu git gide komiklesiyor kapanmaz umarim

delpiero1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,873
3,259
113
Dostlar JoJo kodundan 50 binlira verdi geri yatırdım kaybettim 1000 betten shining crown 50 spin oynadım bitane kazandırmadi iyi değilim
Geçmiş olsun bu işler böyle , kazansaydın yüksek bir tutar , iyi ki basmışım derdin , kaybedince de keşke basmasaydım olur , slot olayı tam anlamıyla soygun , 1 kez 2 kez güzel verince hep verecekmiş gibi gelir adama ama öyle olmaz maalesef