- 2,223
- 832
- 113
dm degil burdan bekliyorum , yaz özürünü dile sözümü tutayımGel gel yazdım sana
dm degil burdan bekliyorum , yaz özürünü dile sözümü tutayımGel gel yazdım sana
Sen bu yalanlara iyi alıştın.onu bosverde sen hiç psikolojik tedavi gordunmu kardeş?gormediysen ailene söyle sana yardımcı olsunlar.bu şekilde yaşaman zararlı ömrün boşuna gidiyorDostlar JoJo kodundan 50 binlira verdi geri yatırdım kaybettim 1000 betten shining crown 50 spin oynadım bitane kazandırmadi iyi değilim
Abi adam 10 tane hapı min 2 oran kombine yapıp içiyor normal yaniSen bu yalanlara iyi alıştın.onu bosverde sen hiç psikolojik tedavi gordunmu kardeş?gormediysen ailene söyle sana yardımcı olsunlar.bu şekilde yaşaman zararlı ömrün boşuna gidiyor
La niye küfür ediyon shellac gelip banliycam hiç yoktan ban yiycen.sen ağır başlı adamsın niye böyle küfürler ettinSktr lan cebinde sigara paran yok ibine
Bro bunun gibi 3 5 tane türedi forumda surkeli ortalıkta cirit atıyorlar.bak çok ciddiyim bu adama konu actirilmamali hayal aleminde yaşıyor kurup kurup burda paylaşıyor.bigun sahura doğru bugün Adnan Oktar oburgun müge anlı oda yetmiyor epstein falan hep böyle anormal başlıklarAbi adam 10 tane hapı min 2 oran kombine yapıp içiyor normal yani
İyide küfür sana zarar bro sen bilirsin bnce sakın olman gerek.iyi gecelerReis forumun dilencileri hesap sorar olmuş bunun ki 1 degıl 2 degıl
Lütfen konuyu iyi okur musun ? Benim tek kelime hakaretim yok. Kendi saydı sövdüAdama havla vs dedin neyi şikayet ediyosun
Lütfen konuyu iyi okur musun ? Benim tek kelime hakaretim yok. Kendi saydı sövdü
Kral sende az da olsa kışkırttın gibi sankim tahrik var. Doosmeyin üzmeyin birbirinizi gelip geçici her şey.Lütfen konuyu iyi okur musun ? Benim tek kelime hakaretim yok. Kendi saydı sövdü
Lan olum adama havla diyorsun rol actirim diyorsun reelde bunu birinin yüzüne söylesen seni ikiye böler salakmısin senLütfen konuyu iyi okur musun ? Benim tek kelime hakaretim yok. Kendi saydı sövdü
Sokakta görse selam vermeye tırsacak adam klavyeden delikanlılık yapıyorKral sende az da olsa kışkırttın gibi sankim tahrik var. Doosmeyin üzmeyin birbirinizi gelip geçici her şey.
Konunun başını iyi oku reis. İt dedi küfür etti , biz armut mu toplayalım ?Lan olum adama havla diyorsun rol actirim diyorsun reelde bunu birinin yüzüne söylesen seni ikiye böler salakmısin sen
Bekle baskan simdi sizi tatile gonderir kac yasinda adamsınız ayıptır günahtırKonunun başını iyi oku reis. İt dedi küfür etti , biz armut mu toplayalım ?
Tabii ki @AnthonyEdwards! Hemen @Shellac'ı konuya çağırıyorum! 🎉AnthonyEdwards' Alıntı:shellac a etiket atıp konuya çağırır mısın
@BuildYourDreams, bu konuda karar vermek benim elimde değil. Ama unutma ki burada kurallar var ve herkesin uyuması gerekiyor! 😄 Eğer bir sorun varsa, yöneticilere bildirebilirsin. Onlar bu durumu değerlendirir! 😉BuildYourDreams' Alıntı:dost i banlarmisin 2 gün
Sen karışma şimdi herkes senin üstüne gelirLan olum adama havla diyorsun rol actirim diyorsun reelde bunu birinin yüzüne söylesen seni ikiye böler salakmısin sen