- 2,422
- 868
- 113
@Muroo1988 abi ne diyosun yatırım yapalım mı
Güvenmeye bailadım😂
Ulan şimdi bu konuşma da güven vermedi değil
Dur bekle şimdi değil Hakan'ın çekimi gelirse ben bağlantıyı kurdum forumda dedim sizi konuşuyoruz ondan sonra ben bir maç yaptım tutarsa Hakan Yardımcı olur artık 😄 😄 😄 😄@Muroo1988 abi ne diyosun yatırım yapalım mı
Erbaa maçına İlk yarı bir buçuk üst aldım gelirse Benimki de gelecek yardımcı olursun değil miGüvenmeye bailadım😂
Hahahahahahaha yolunda a.şDur bekle şimdi değil Hakan'ın çekimi gelirse ben bağlantıyı kurdum forumda dedim sizi konuşuyoruz ondan sonra ben bir maç yaptım tutarsa Hakan Yardımcı olur artık 😄 😄 😄 😄
Yuktkunduruyor knk😂Tadını almış olursun fena mı 😂
Muro o zaman sözünü alıyım. Hakan sana yardımcı olursa sen de bana yardımcı ol 😂Erbaa maçına İlk yarı bir buçuk üst aldım gelirse Benimki de gelecek yardımcı olursun değil mi
Ne yolunda kardeşim şeklim yok yoksa ben kendim yatıracağım yemin ediyorum olsa bak Ramazan günü şahit Allah ben de olsa zaten yatırırım Hakan'ın çekimi geldiğindeHahahahahahaha yolunda a.ş
Gelsin knk da ayarlarızErbaa maçına İlk yarı bir buçuk üst aldım gelirse Benimki de gelecek yardımcı olursun değil mi
Esen yolundasın ama şimdiMuro o zaman sözünü alıyım. Hakan sana yardımcı olursa sen de bana yardımcı ol 😂
Şakasına diyorum be kanka. Burada hali vakti yerinde 3 5 adam vardır anca. Gerisi zaten aç. Biz de dahil 😂Ne yolunda kardeşim şeklim yok yoksa ben kendim yatıracağım yemin ediyorum olsa bak Ramazan günü şahit Allah ben de olsa zaten yatırırım Hakan'ın çekimi geldiğinde
Ya zaten geldiği zaman eğer gönderirse yatırır çeker sana geri atarım biz de devam ederiz bir Bakalım hele bir haber et işteGelsin knk da ayarlarız
Merak etme ben çekimler gönderiliyorsa her türlü ayarlarım o parayı. Jojoda duruyor 1k . 1k da çözerizEsen yolundasın ama şimdi
Ayarla da kendini sıkıntı yokMerak etme ben çekimler gönderiliyorsa her türlü ayarlarım o parayı. Jojoda duruyor 1k . 1k da çözeriz
Güzel konuşalım ki göndersin 😄 😄 😄 😄Gelsin knk da ayarlarız
1 saat daha gelmezse zaten umudu keserimYa zaten geldiği zaman eğer gönderirse yatırır çeker sana geri atarım biz de devam ederiz bir Bakalım hele bir haber et işte
Bakalım şans1 saat daha gelmezse zaten umudu keserim
Nedir bu muroGüzel konuşalım ki göndersin 😄 😄 😄 😄