- 56,110
- 16,322
- 113
😁😁😁balkonda çıplak oturma totemi yapıyordım polis geldi ifade falan vriyordum
😁😁😁balkonda çıplak oturma totemi yapıyordım polis geldi ifade falan vriyordum
Ne kadar ayıp prensese söylerim seniArkadaş bayansa sıkıntı yok dalga büyük
İsterse 20 dk uzatsın yine atamazlqr90 oldu uzatmadan bitir hakem
Kesene bereket aga şansın daim olsun @akgul383 DM sini yakarım benarkadaşlar şimdi 2 kişiye ulaşacam dedim konudan zaten dmdende kadim dost var 2 kişi toplam 4 kişiye ulaşmış olurum. kimse alınmasın gücenmesin. ilk gelenlerden baştan bakanlardan seçtim 2 kişi. alkan sen dün ödül aldın reis birinden görmüştüm ondan seni es geçtim 3 kişi olsaydı dahil ederdim. akgül ve furki sana şans parası atacam. ben akgüle atarım sen ondan alırısın knka çekim gelince. kimse kırılmasın hakkaniyetli oldu
En baştan beri bende takip etmiştim reisarkadaşlar şimdi 2 kişiye ulaşacam dedim konudan zaten dmdende kadim dost var 2 kişi toplam 4 kişiye ulaşmış olurum. kimse alınmasın gücenmesin. ilk gelenlerden baştan bakanlardan seçtim 2 kişi. alkan sen dün ödül aldın reis birinden görmüştüm ondan seni es geçtim 3 kişi olsaydı dahil ederdim. akgül ve furki sana şans parası atacam. ben akgüle atarım sen ondan alırısın knka çekim gelince. kimse kırılmasın hakkaniyetli oldu
Kanka benim ödülümü atmadılar malesef bilgin olsun tahir arayi bozmustuarkadaşlar şimdi 2 kişiye ulaşacam dedim konudan zaten dmdende kadim dost var 2 kişi toplam 4 kişiye ulaşmış olurum. kimse alınmasın gücenmesin. ilk gelenlerden baştan bakanlardan seçtim 2 kişi. alkan sen dün ödül aldın reis birinden görmüştüm ondan seni es geçtim 3 kişi olsaydı dahil ederdim. akgül ve furki sana şans parası atacam. ben akgüle atarım sen ondan alırısın knka çekim gelince. kimse kırılmasın hakkaniyetli oldu
Kadim dostlarda mı bana ulaşacakarkadaşlar şimdi 2 kişiye ulaşacam dedim konudan zaten dmdende kadim dost var 2 kişi toplam 4 kişiye ulaşmış olurum. kimse alınmasın gücenmesin. ilk gelenlerden baştan bakanlardan seçtim 2 kişi. alkan sen dün ödül aldın reis birinden görmüştüm ondan seni es geçtim 3 kişi olsaydı dahil ederdim. akgül ve furki sana şans parası atacam. ben akgüle atarım sen ondan alırısın knka çekim gelince. kimse kırılmasın hakkaniyetli oldu
senden önce yazmaya başlamışlar knka 2 side senide gördüm ne yapayım akşam birdaha gelirim size öncelik tanırız knkaEn baştan beri bende takip etmiştim reis
Sağlık olsun kazancın için tebrikler yinesenden önce yazmaya başlamışlar knka 2 side senide gördüm ne yapayım akşam birdaha gelirim size öncelik tanırız knka