- 10,520
- 8,988
- 113
hull daha zor gibi skora yatar ipneler. öteki gelir gibi60 a kadar 2 macta da 1 gol daha olmasi lazim ya tamamen şans işi ya bu oyun
hull daha zor gibi skora yatar ipneler. öteki gelir gibi60 a kadar 2 macta da 1 gol daha olmasi lazim ya tamamen şans işi ya bu oyun
Valla hiç belli olmaz olacağı varsa 60 ta bile won olurhull daha zor gibi skora yatar ipneler. öteki gelir gibi
Bol şansbugün yüzümüz gülerse bizde güldürürüz başkalarını. Ekli dosyayı görüntüle 960069
bende seni tek görürüm o zman rahat ol erkan sıkarız 1-2k nba yaprızKimse hikmete guvenmiyor la tek başına savaşıyorum suan ayip
Almanya 4 macta kg oldu dost dedim snaabende seni tek görürüm o zman rahat ol erkan sıkarız 1-2k nba yaprız
Bizde burdayız ben gidiyorumbende seni tek görürüm o zman rahat ol erkan sıkarız 1-2k nba yaprız
Kahroldum yemin ederim4 macta kg olur varsa küçük bir dene bence o lig benden sorulur puaha
Ya zaten gitti kupon laaBizde burdayız ben gidiyorum
O gitti aşk acısı şimdi yanlızızAllah şifa versin ask acisimi
Pek derine inmemişsin sanki. Tek golden kayıp etmişbugün yüzümüz gülerse bizde güldürürüz başkalarını. Ekli dosyayı görüntüle 960069