- 10,606
- 9,144
- 113
aahahah ulan erhan bu yeni acıtasyonmu şeklimi. görmemişimdirHikmet parasız ken aramiz çok iyidi para bulunca tepkime dahi atmiyor artik gerçi pek önemi yok artık hocam alıştık bu durumlara
aahahah ulan erhan bu yeni acıtasyonmu şeklimi. görmemişimdirHikmet parasız ken aramiz çok iyidi para bulunca tepkime dahi atmiyor artik gerçi pek önemi yok artık hocam alıştık bu durumlara
bilmiom en son bunalimday diPossi nerde yaaa
La bir talebim olmaz benim sadece muhabbet ederdik eskiden o sende yok olup gitti ona şaşırdım sadece ben senden para pul istemem ben dm den yazmam kimseyeaahahah ulan erhan bu yeni acıtasyonmu şeklimi. görmemişimdir
Bol şansgelirse kuponumuz bi kaç kişiye ulaşırızEkli dosyayı görüntüle 959558
yok bunalim derken bun alim die avm acilmisOzbir çekerse rahatlar
İkinci yarı geleceknerde kaldı 2.gol
Ay başına kadar banlanmadan durabilirsen yeterli benim için, ekstra birsey yapmana gerek yok dostum.Ay basi gelsin bana bi bir liste yaptım bu kez isim dahi yazmakta zorlanıyorum o gün bir gelsin de ben ne yapacağımı iyi bilirim puhaa
Yarın birgün gazetenin 3. Sayfasında adımı görürsünüz 😁Possi nerde yaaa @Passion90
Bak bunu buradan alın der gibiyok bunalim derken bun alim die avm acilmis
Ulan gazetemi kaldı sende yaaYarın birgün gazetenin 3. Sayfasında adımı görürsünüz 😁
piyangomu aldinYarın birgün gazetenin 3. Sayfasında adımı görürsünüz 😁
biliyom pek muhabbete girmiyorum bu aralar işler yoğundu bugün müsaitlik var takılıyozLa bir talebim olmaz benim sadece muhabbet ederdik eskiden o sende yok olup gitti ona şaşırdım sadece ben senden para pul istemem ben dm den yazmam kimseye
Yolda geliyor birazdannerde kaldı 2.gol
Bu kez dayanmam lazım aslında forum dan ban yiyince buraya odaklanamıyorum daha iyi oluyor aslında puhaaAy başına kadar banlanmadan durabilirsen yeterli benim için, ekstra birsey yapmana gerek yok dostum.
Hayatımız piyango gibi emmipiyangomu aldin
amorti cikarmiHayatımız piyango gibi emmi
Senin muhabbetin sariyordu müsait oldukça paradan ziyade muhabbet edelim bu bana yeter puhaabiliyom pek muhabbete girmiyorum bu aralar işler yoğundu bugün müsaitlik var takılıyoz
Hangi sureyi, duayı okudun bugün sen onu söyle bize. 40 senedir okurum senin gibi bir gün de bu kadar bereketlenmedim şimdiye kadar.biliyom pek muhabbete girmiyorum bu aralar işler yoğundu bugün müsaitlik var takılıyoz
ulen ne acikiom yaHayatımız piyango gibi emmi