- 41,258
- 8,005
- 113
Como dk 20
Aklına geleni eseni söyle, muhabbetini yap dost çekilmez yoksa konular, sayısı dakikası, cartı curtu nedir koy gitsinKardeşim ben pes ediyorum yeter sıkıldım rol takibinden şeyinden maçından golünden sayısından bu ne aaw yeter
Sassuolo gol yiyen bir ekip gelecek inanıyorumcomo %85 le top oynuyor şut yok sadece oynuyor
yapma inanırım amçaoğluSassuolo gol yiyen bir ekip gelecek inanıyorum
Yok harbi sıkılıyor bünye hakan nasıl hergün her dakka rol takip ediyor helal olsun bu ne acı bişey böyle milletşn bahsinin stresşnide biz çekşyoruz vallaAklına geleni eseni söyle, muhabbetini yap dost çekilmez yoksa konular, sayısı dakikası, cartı curtu nedir koy gitsin
La muhabbet et iste rollerden geleceği 300 500 lira gelse ne olacak bosverKardeşim ben pes ediyorum yeter sıkıldım rol takibinden şeyinden maçından golünden sayısından bu ne aaw yeter
Gelmezse gerçekten amçaoğlu olacağız 😁yapma inanırım amçaoğlu
erhan bi gol attır comoya beLa muhabbet et iste rollerden geleceği 300 500 lira gelse ne olacak bosver
He işte boşa diyorum ya gelse ne olacak işte boş yere kapattık kendimizi burayaLa muhabbet et iste rollerden geleceği 300 500 lira gelse ne olacak bosver
Dur bi izlim maci senin için 1 gol ben 1 golde hakan attirir baska da birsey isteme bizden puhaaerhan bi gol attır comoya be
Sayıdan rakamdan muhabbet edilmez dost herkesin sayı saydığını düşünsene forum ne hale gelir. Her üye bot muş gibi bir görünüm ortaya çıkar.Yok harbi sıkılıyor bünye hakan nasıl hergün her dakka rol takip ediyor helal olsun bu ne acı bişey böyle milletşn bahsinin stresşnide biz çekşyoruz valla
damam sen ilk golü attır 2. bendeDur bi izlim maci senin için 1 gol ben 1 golde hakan attirir baska da birsey isteme bizden puhaa
Ben 2 3 günde bir ban yediğim için sorun olmuyor tavsiye ederim sana da puhaaHe işte boşa diyorum ya gelse ne olacak işte boş yere kapattık kendimizi buraya
Aynen futbolda mesela bak herkws dk yazıyor diye yazıoz bana kalırsa anlamsız abi gol gelmiyor penaltı veya askı yoksa yazulmaz basket ayrı yani sohbetle anca çekilirSayıdan rakamdan muhabbet edilmez dost herkesin sayı saydığını düşünsene forum ne hale gelir. Her üye bot muş gibi bir görünüm ortaya çıkar.
3. Joe de 4. Gol kapanış ben dedamam sen ilk golü attır 2. bende