- 64,639
- 35,860
- 113
Ben heralde birazdan başkan a yazıp hesabı sildircemBen 2 3 günde bir ban yediğim için sorun olmuyor tavsiye ederim sana da puhaa
Ben heralde birazdan başkan a yazıp hesabı sildircemBen 2 3 günde bir ban yediğim için sorun olmuyor tavsiye ederim sana da puhaa
2 tane atsaİlk yarı bı tane atsa bari
Valla ben rol takip edince ne dakika sayarim nede dakika basi sayi zaten bilen biliyor bizi o konuda kupon gelse odul de alıyorum odul almak için gereksiz kasmanin anlami yok ki bilen biliyor bizi zatenAynen futbolda mesela bak herkws dk yazıyor diye yazıoz bana kalırsa anlamsız abi gol gelmiyor penaltı veya askı yoksa yazulmaz basket ayrı yani sohbetle anca çekilir
Hesap silinmiyor denedik biz 1 hafta sonra mail atıp actirdik forumdan bir anda kopmak mümkün değilBen heralde birazdan başkan a yazıp hesabı sildircem
Tam başkana harbi yazdım sildim alıntılara bakmak için aman neyse ya bu arada @Barrios as kankam olurHesap silinmiyor denedik biz 1 hafta sonra mail atıp actirdik forumdan bir anda kopmak mümkün değil
Yazma la bi anda insan kurtulmak istiyor forumdan ruhu daralacak gibi oluyor sonradan geçiyor konuştun mu resat laTam başkana harbi yazdım sildim alıntılara bakmak için aman neyse ya bu arada @Barrios as kankam olur
Aynen yazmadım zaten başkana ama daraldım bi an valla sıkıldım hergün hergün aynı şeyler. Yazdım reşo ile konuştuk.Yazma la bi anda insan kurtulmak istiyor forumda ruhu daralacak gibi oluyor sonradan geçiyor konuştun mu resat la
La 1 sene konuşmamak nedir benim haberim bile yoktu sizde iyice abartmissiniz foruma gelince her açılan rolu takip edersen degil forumdan hayattan soğursun sevdiğin birileri konu açarsa o konulara dahil olup hem maca bakıp hem muhabbet etmek lazım yoksa kafayı yersin diyim sanaAynen yazmadım zaten başkana ama daraldım bi an valla sıkıldım hergün hergün aynı şeyler. Yazdım reşo ile konuştuk.