Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti hkmtgnl / Güven 0 Ama Yaptık

Kupon Miktarı
7000
Kupon Oranı
2.40

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,650
35,884
113
İy bare bitane atsa namussuz morata

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,311
54,126
113
Macta sadece korner oluyor

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,650
35,884
113
La 1 sene konuşmamak nedir benim haberim bile yoktu sizde iyice abartmissiniz foruma gelince her açılan rolu takip edersen degil forumdan hayattan soğursun sevdiğin birileri konu açarsa o konulara dahil olup hem maca bakıp hem muhabbet etmek lazım yoksa kafayı yersin diyim sana
Orası öyle valla işte tanıdıklarda makara döndürüyoryzda hiko ağlıcsk gibi oldu kupon gelmezse ından bende gerildim bi anda makara döndüremedik ki

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89,041
17,837
113
Sadece korner oluyor maçta

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,875
18,042
113
Aynen futbolda mesela bak herkws dk yazıyor diye yazıoz bana kalırsa anlamsız abi gol gelmiyor penaltı veya askı yoksa yazulmaz basket ayrı yani sohbetle anca çekilir
Adam 47. Dakikadan sonra tek tek yazıyor 48 49 50... golü yazmıyor dakikayı yazıyor. Ben artık konularda mesaj niceliginden çok niteliğine bakiyorum. İyi yazana, cümle kurana ödül vereceğim bundan böyle.

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,650
35,884
113
Adam 47. Dakikadan sonra tek tek yazıyor 48 49 50... golü yazmıyor dakikayı yazıyor. Ben artık konularda mesaj niceliginden çok niteliğine bakiyorum. İyi yazana, cümle kurana ödül vereceğim bundan böyle.
Ben genelde 31dk yazmayı seviyorum mesela ya bence o şekil rolde sohbet edicen sinerji diyorlar ulan sinerji sanarsın burdan sahadaki adama ilham vericem