Perşembe saat 21:55'de #81 akin1996 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 10,269 7,604 113 mustafakerim' Alıntı: Alt oynamaksa o is bende bence 😁 Ekli dosyayı görüntüle 989579 Genişletmek için tıkla ... Bu kadar buyuk risk alma bidahaki sefer. Ust olsaydi ve kaybetseydin o 100 tl bütcene cok buyuk zararlar verebilirdi
mustafakerim' Alıntı: Alt oynamaksa o is bende bence 😁 Ekli dosyayı görüntüle 989579 Genişletmek için tıkla ... Bu kadar buyuk risk alma bidahaki sefer. Ust olsaydi ve kaybetseydin o 100 tl bütcene cok buyuk zararlar verebilirdi
Perşembe saat 21:57'de #82 mustafakerim Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,621 891 113 akin1996' Alıntı: Bu kadar buyuk risk alma bidahaki sefer. Ust olsaydi ve kaybetseydin o 100 tl bütcene cok buyuk zararlar verebilirdi Genişletmek için tıkla ... Benim kasa genelde 500/1000 lira. Ana para cevrimi sonrası 2-3 oran civarı paso iadeli aliyorum. Sansim varsa kasa cok rahat 2x oluyor. Sporda kazanip slotta yeme esekligim biterse bmw alirim o derece.
akin1996' Alıntı: Bu kadar buyuk risk alma bidahaki sefer. Ust olsaydi ve kaybetseydin o 100 tl bütcene cok buyuk zararlar verebilirdi Genişletmek için tıkla ... Benim kasa genelde 500/1000 lira. Ana para cevrimi sonrası 2-3 oran civarı paso iadeli aliyorum. Sansim varsa kasa cok rahat 2x oluyor. Sporda kazanip slotta yeme esekligim biterse bmw alirim o derece.
Perşembe saat 21:58'de #83 mustafakerim Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,621 891 113 akin1996' Alıntı: Bu kadar buyuk risk alma bidahaki sefer. Ust olsaydi ve kaybetseydin o 100 tl bütcene cok buyuk zararlar verebilirdi Genişletmek için tıkla ... Bir de ben yillardir boyle oynuyom,hangi ligde ne yasanır az cok tahmin edebiliyorum. Bazende muneccin yrrr yemis gibi malum oluyor 😁
akin1996' Alıntı: Bu kadar buyuk risk alma bidahaki sefer. Ust olsaydi ve kaybetseydin o 100 tl bütcene cok buyuk zararlar verebilirdi Genişletmek için tıkla ... Bir de ben yillardir boyle oynuyom,hangi ligde ne yasanır az cok tahmin edebiliyorum. Bazende muneccin yrrr yemis gibi malum oluyor 😁