- 10,791
- 9,432
- 113
gelir gelmez detroide çeyrek 55.5 üst alacaktım paket olacakmışız iyiki göndermemiş ahahahHele biraz daha bekleyek
gelir gelmez detroide çeyrek 55.5 üst alacaktım paket olacakmışız iyiki göndermemiş ahahahHele biraz daha bekleyek
gündüz kazandık gecede başaracaz inşallahKazançlı gece olsun da bekleyelim sorun değil 😀
Erkenden gidecektik hegelir gelmez detroide çeyrek 55.5 üst alacaktım paket olacakmışız iyiki göndermemiş ahahah
Harbimi ben niye görmedim puhaaBol sans sabahta kazandın ins şimdide kazanırsın herkes kaybediyor formda
Sabah ikas etkinliğinden kazanan tek kişiydi puahahHarbimi ben niye görmedim puhaa
İnşallah dost sen yapıyorsun bu sporuugündüz kazandık gecede başaracaz inşallah
İnşallah dostum hangi siteden oynuyorsungündüz kazandık gecede başaracaz inşallah
Forumda kazanan ilk insan tarihe geçerSabah ikas etkinliğinden kazanan tek kişiydi puahah
3sefer @İkasbet Destek istedim vermediler garezleri var heralde sinyalde attım şimdi puahaForumda kazanan ilk insan tarihe geçer
Yat varmi siteye3sefer @İkasbet Destek istedim vermediler garezleri var heralde sinyalde attım şimdi puaha
Var bir k yatirmistimYat varmi siteye
Kaybin varsa ekliyorlar dostVar bir k yatirmistim
Var eklemesin sıkıldım bu kumardan 25 k borcum var birikimlerin vardı yarın gidip satıp kurtalacam bunlami ugrasacam benKaybin varsa ekliyorlar dost
betvaktine atacazda jojo göndermediki banka gibi kullanıyorum jojoda duruyo para çektiğimde 1dk da düşerdiİnşallah dostum hangi siteden oynuyorsun
Gelir birazdan dostbetvaktine atacazda jojo göndermediki banka gibi kullanıyorum jojoda duruyo para çektiğimde 1dk da düşerdi
Yasin genç daha çekilecek dert değil birak bu kumarı felanVar eklemesin sıkıldım bu kumardan 25 k borcum var birikimlerin vardı yarın gidip satıp kurtalacam bunlami ugrasacam ben
Sıkıntı var herhaldebetvaktine atacazda jojo göndermediki banka gibi kullanıyorum jojoda duruyo para çektiğimde 1dk da düşerdi
Gelir gelir hocam bi, bekliyoruz seni 1😀betvaktine atacazda jojo göndermediki banka gibi kullanıyorum jojoda duruyo para çektiğimde 1dk da düşerdi
Birsey olmaz ne kadar geç gelirse o kadar geç batarsınbetvaktine atacazda jojo göndermediki banka gibi kullanıyorum jojoda duruyo para çektiğimde 1dk da düşerdi
Vermiyor seçici davraniyor3sefer @İkasbet Destek istedim vermediler garezleri var heralde sinyalde attım şimdi puaha