- 89,059
- 17,952
- 113
NBA oynama bugünben ne bilim kim var kim yok ahhsha basar geçerim
NBA oynama bugünben ne bilim kim var kim yok ahhsha basar geçerim
Maşallah ben bazen çocuklarımın ismini unutuyorum topu topuna 2 tane varCade yok normaldir adam o takımın herseyidi
eyv cano bastım şimdiHikmetim onu bunu boşver Charlotte maçına gözünü kapat her çeyrek üst al dinle beni kazan açın maçı izleyin bu kadar zevkli maça çok nadir denk gelirsiniz.Harçlığımızı verdi Charlotte her çeyrek göm affetme
Allah bağışlasınMaşallah ben bazen çocuklarımın ismini unutuyorum topu topuna 2 tane var![]()
Eyvallah dostumAllah bağışlasın
Denver da jokici cikar denver da sayi atacak oyuncu olmaz suan detroit te bütun oyun cadenin üstünden kuruluyor o yokken de pota dövüyorlar isteCade yokta bu kadar da olmaz be dost
Olum Charlotte-Philedelin maçı var ne diye fantazi arıyorsun bas üste her çeyrek koy parayıyav bu nba 2. ligimi bune mk çıkan sayılara bak jokic atar tek başına 15_20 tane
Rastgelebunu getirelim
Bol şsnssssbunu getirelim
Nba de malzemeciyi bile biliriz dost he biliyoruz da ne pok oluyor daMaşallah ben bazen çocuklarımın ismini unutuyorum topu topuna 2 tane var![]()
bol şans kardeşimbunu getirelim
Rastgelebunu getirelim
Bak yinede sonra olar bize basiyorben ne bilim kim var kim yok ahhsha basar geçerim