- 10,792
- 9,432
- 113
biz alıp gidenlerden değiliz dost rahatta kalBol şans bir önceki etkinlikte kime ulaşıldı dost @hkmtgnl zaten 3-4 kişi vardı takip eden ?
biz alıp gidenlerden değiliz dost rahatta kalBol şans bir önceki etkinlikte kime ulaşıldı dost @hkmtgnl zaten 3-4 kişi vardı takip eden ?
Sıradaki bekleniyorbiz alıp gidenlerden değiliz dost rahatta kal
Ondan demedim zaten dost konu kapanmıştı ondan dedim yoksa alıp almamak önemli değil tanıyorum senıbiz alıp gidenlerden değiliz dost rahatta kal
Helal Hikmet dostbiz alıp gidenlerden değiliz dost rahatta kal
Betgray at %50 alırsın sağlam siteaz bişi bekletecem sizleri k.bakmayın siteyi sevmedim frebet için gelmiştim çekeyğm başka yerde devam edecem
Tmmaz bişi bekletecem sizleri k.bakmayın siteyi sevmedim frebet için gelmiştim çekeyğm başka yerde devam edecem
sabah aldım onu içinden geçtik varmı başka bildiğinizBetgray at %50 alırsın sağlam site
Betvakti al istersensabah aldım onu içinden geçtik varmı başka bildiğiniz
nb yaptı beniBetvakti al istersen
Anladım dostnb yaptı beni
Betgar var ama 3 x çevrim var 10 k kadar çektim ordan dasabah aldım onu içinden geçtik varmı başka bildiğiniz
Zenbeti alsana sponsornb yaptı beni
Bekabet varnb yaptı beni
ne var ondaZenbeti alsana sponsor
Valla enson diyorlardı tam bilmiyom bire bir Max 5 k cekimne var onda
Tamam dost yap sen takip ederizçekim gelsinde direk atarız bonusssuz 2 adım olursa olur
he biliyom onu sadece hafta sonu açıyor ama limit vsr bşde sürekli bana ond aValla enson diyorlardı tam bilmiyom bire bir Max 5 k cekim