- 10,557
- 9,086
- 113
sağlam sağlamSaglam birimi peki millet burda 1k para gorse alıp kaçıyor
sağlam sağlamSaglam birimi peki millet burda 1k para gorse alıp kaçıyor
@Malatyali44 hocam bizi nazardan koruyacak bir dua ederse ins feraha kavuşuruz puahaNazara gelme erho puhahaha
Oh rahatladık ben bi an multi düşündüm 😀olan birinin la forumdan
Tm çeksin o atar sana o zmansağlam sağlam
Beyler benden bahsediyorda malesef ben siteye kimlik doğrulama yapmam prensip meselesisağlam sağlam
yok laOh rahatladık ben bi an multi düşündüm 😀
Arif efendi önce kendi kıçını korusun@Malatyali44 hocam bizi nazardan koruyacak bir dua ederse ins feraha kavuşuruz puaha
Tamam sıkıntı olmaz o zamanyok la
ulaşabilsem öyle yapacaktım amamçekimi beklemeye aldılarTm çeksin o atar sana o zman
O zaman ödenir tmm sıkıntı yokulaşabilsem öyle yapacaktım amamçekimi beklemeye aldılar
👏👏ulaşabilsem öyle yapacaktım amamçekimi beklemeye aldılar
sıkıntı olsa ne olacak 6k hepi topuda. yokluktayız ondan sjjsTamam sıkıntı olmaz o zaman
Gerek yok o zaman ulaşmayaulaşabilsem öyle yapacaktım amamçekimi beklemeye aldılar
Erhan yalancıymış kardeşim bueda doğrulama dedi bizş kandırdı site hemen ödediulaşabilsem öyle yapacaktım amamçekimi beklemeye aldılar
Yokluk var diye sıkıntı dedik sen bilmen gerekiyor da sen tabi şimdi yengeden bulurdun genesıkıntı olsa ne olacak 6k hepi topuda. yokluktayız ondan sjjs
Onun derdi para değil o imanını muhafaza etmeklen uğraşıyor herkes senin gibi para göz değil puahaArif efendi önce kendi kıçını korusun![]()
Napalim 🍞 lazım erhocanOnun derdi para değil o imanını muhafaza etmeklen uğraşıyor herkes senin gibi para göz değil puaha
Benden istediler diye dedim la puahaErhan yalancıymış kardeşim bueda doğrulama dedi bizş kandırdı site hemen ödedi
Demek ki hikmeti beğendiler seni beğenmediler namıssız site bide ne dicem pazartesi ki derbi ne olur kg olurmuBenden istediler diye dedim la puaha