- 11,249
- 9,833
- 113
başladımı sizin basket voleybol takip etme sezonunuzEvet bu arada güzel bi haberde ben vereyim
Efeler liginde fenerbahçe resmen şampiyon
başladımı sizin basket voleybol takip etme sezonunuzEvet bu arada güzel bi haberde ben vereyim
Efeler liginde fenerbahçe resmen şampiyon
Farkındayım 😂kullanıyorum zaten
hiçAnkara nin. Neresinde unlusun 🤣😁
iyi güzel 😉Farkındayım 😂
Reiw bu voleybol sikinti heleki bide handikaplı bişiler oynuyor saymakda sikinti snsn 😁başladımı sizin basket voleybol takip etme sezonunuz
Sincan merkez camiinde 😂Ankara nin. Neresinde unlusun 🤣😁
Ben Galatasaraylıyım kardeşim onu fenerlilere sor veya diğerlerinebaşladımı sizin basket voleybol takip etme sezonunuz
Etimesguta yakın orası Sincan'da etimesgutta ablam var 😁Sincan merkez camiinde 😂
yok futbol şampiyonluk gidince basket takip ediyorlar ya sokağa falan dökülüyorlar kutlama yapıyorlar ajhajaReiw bu voleybol sikinti heleki bide handikaplı bişiler oynuyor saymakda sikinti snsn 😁
o zman bizdensin ajhajaBen Galatasaraylıyım kardeşim onu fenerlilere sor veya diğerlerine
Fener Euroleague alır yine yeter fenerebaşladımı sizin basket voleybol takip etme sezonunuz
@Erhan2121 kg var alınırmıPazartesi günü büyük derbi var Beşiktaş Karagümrük
abim ben buralardayım bişi olursa yazarsın bol bol kazançlaro zman bizdensin ajhaja
Reis bende trabzonluyum bizimde gitti şampiyonluk 😁😁yok futbol şampiyonluk gidince basket takip ediyorlar ya sokağa falan dökülüyorlar kutlama yapıyorlar ajhaja
Bu sene Euroleageyi Oly aldı bile dost haberin yok muFener Euroleague alır yine yeter fenere
yedirmezler fenereFener Euroleague alır yine yeter fenere
damamabim ben buralardayım bişi olursa yazarsın bol bol kazançlar
Siz şampiyonluğa mı oynuyordunuz la harbiReis bende trabzonluyum bizimde gitti şampiyonluk 😁😁
şansın daim olsun