- 56,039
- 16,280
- 113
Fb gitti
Var cascade altyapısında izleyebilirsin 1xBet Megapari gibiYayını var mı o ligin
Ya bu arkadaş birimi bana bida alıntı yapma bilader işine bak canımız sıkılmasın.Dost kendin diyorsun bitmemiş maça niye lose diyorsun
sakin sakin sinerjiyi bozmayalım devammmmYa bu arkadaş birimi bana bida alıntı yapma bilader işine bak canımız sıkılmasın.
Herif kafayı yemiş lose yazıyoruz totem olsun diye rol takip etmekten olsa gerek hak veriyorum hergün yoğun temposakin sakin sinerjiyi bozmayalım devammmm
bizim bizden başka kimsemiz yok bu forumda olur öyle şeyler devam edelimHerif kafayı yemiş lose yazıyoruz totem olsun diye rol takip etmekten olsa gerek hak veriyorum hergün yoğun tempo
Bozuldu valla adanalı daha bu konudan hayır gelmezRitim bozulmasın
acun abi ritim kaçıyoRitim bozulmasın
nereye tamam daha janajHedef tamamlandı beyler dağılın
Sen bize cevap vermedin kac kereBozuldu valla adanalı daha bu konudan hayır gelmez
Ersin korkutacun abi ritim kaçıyo
Kasa basmayan adama ben hikmet dememgelsin
Aga bak alıntı yapma diyorsun yapmıyorum hala argo konuşuyorsun konuyu uzatıyorsun beni karşına alma derim bı daha uyarmiyacagim üslubunu düzeltHerif kafayı yemiş lose yazıyoruz totem olsun diye rol takip etmekten olsa gerek hak veriyorum hergün yoğun tempo
Degişik liglere oynuyongelsin