- 64,026
- 35,503
- 113
Eyvallah şanseyvallah canlar hepinize emiğinze yüreğinze sağlık. herkese kavuşamam ama 2 kişiye roll yaptıralım çekim gelince. buradan alamayan oradan alır umarım
Eyvallah şanseyvallah canlar hepinize emiğinze yüreğinze sağlık. herkese kavuşamam ama 2 kişiye roll yaptıralım çekim gelince. buradan alamayan oradan alır umarım
Boşaldı falan ayıp oluyor dostKonu bianda boşaldı
Dost en baştan beri en çok takip edenim es geçme beni gecenden de sözün vardıeyvallah canlar hepinize emiğinze yüreğinze sağlık. herkese kavuşamam ama 2 kişiye roll yaptıralım çekim gelince. buradan alamayan oradan alır umarım
Senin yokluğunda adam kazanıyor sen nerelerdesin dost@hkmtgnl Tebrikler dost kazanmışsin
bilmediğim için soruyorum o 2kişi neye göre seçilecek bilen varmıDost en baştan beri en çok takip edenim es geçme beni gecenden de sözün vardı
Daha iyi işte bı işe yarıyoruzSenin yokluğunda adam kazanıyor sen nerelerdesin dost
Bilmiyorumki bakar takibe ona göre seçer heralde hikmet hak yemezbilmediğim için soruyorum o 2kişi neye göre seçilecek bilen varmı
Sen olsan kasa 2x olurdu öyle demeDaha iyi işte bı işe yarıyoruz
Sağlık olsun sıra sende sen kazanırsın konuna gelirimSen olsan kasa 2x olurdu öyle deme
Keyfe keder vişneli nazo güzeldibilmediğim için soruyorum o 2kişi neye göre seçilecek bilen varmı
ÇekimdeTebrikler gelsin sıradaki
Bakalım seçerse inş beklerim dost sağolasınSağlık olsun sıra sende sen kazanırsın konuna gelirim
Zaten adam akıllı kazanan bir hikmet var rolden . Bizim gibi ilk adımdan patlamıyor sürekliAğlıyorum kazanmış la hikmet çok şükür bugünde ölmedik puaha
Daha yeni başlamıştık Bitti mi RollingÇekimde