- 4,289
- 2,228
- 113
Gelirbeyler trc usdt20 ile çekimde trx adresi yazsam aynı ağ olduğu için gelirmi gelmezmi
Gelirbeyler trc usdt20 ile çekimde trx adresi yazsam aynı ağ olduğu için gelirmi gelmezmi
Gelir kanka ama kesinti parası için usdt gelirse gönderemezsin trusttanbeyler trc usdt20 ile çekimde trx adresi yazsam aynı ağ olduğu için gelirmi gelmezmi
Kısa ve özmüşDaha yeni başlamıştık Bitti mi Rolling
Usdt20 ile trx adresi aynı oluyor zaten bende trustwallette öylebeyler trc usdt20 ile çekimde trx adresi yazsam aynı ağ olduğu için gelirmi gelmezmi
gelir ama usd tetherde komisyon fazla bi yerlere gnderirken trx çekersen daha az komisyon ödersinbeyler trc usdt20 ile çekimde trx adresi yazsam aynı ağ olduğu için gelirmi gelmezmi
nasil yani bnde trx var hesapta bana trx olatak gelmezmiGelir kanka ama kesinti parası için usdt gelirse gönderemezsin trusttan
Yok usdt gelirnasil yani bnde trx var hesapta bana trx olatak gelmezmi
Bende eskiden rollerden çok kazanıyordum gecen sene ibre tersine döndü foruma 50 kupon atsam 2 tanesi anca geliyor artıkZaten adam akıllı kazanan bir hikmet var rolden . Bizim gibi ilk adımdan patlamıyor sürekli
Usdt olarak cekecekmis nasıl gelecek
Onu görmedim kiUsdt olarak cekecekmis nasıl gelecek
Usdt olarak çekersen usdt gelir dostnasil yani bnde trx var hesapta bana trx olatak gelmezmi
IBAN Çek ne uğraşıyorsunnasil yani bnde trx var hesapta bana trx olatak gelmezmi
O zaman en iyisi euro olarak çekmekUsdt olarak cekecekmis nasıl gelecek
Neye gelir diyon😀Onu görmedim ki
Demek ki birşeyleri değiştirme zamani gelmişBende eskiden rollerden çok kazanıyordum gecen sene ibre tersine döndü foruma 50 kupon atsam 2 tanesi anca geliyor artık
Peso olarakta olabilirO zaman en iyisi euro olarak çekmek