- 21,415
- 6,692
- 113
Ahmet’te vurdu herhalde oarayıValla 1-1 oldu
Ahmet’te vurdu herhalde oarayıValla 1-1 oldu
Ahmet geldi ağladı kuponu getirttik gittiHiko geçmiş olsun
Nerde bizim gayret çaba azim ücretimizAhmet geldi ağladı kuponu getirttik gitti![]()
Kafayı yersin 90 da gol attı yoksa 50 liraya 29 geliyordu ah lanAhmet geldi ağladı kuponu getirttik gitti![]()
Ahmet yapmaz öyle şeyler hakkımız neyse verirNerde bizim gayret çaba azim ücretimiz
Maalesef apo amca keşke gelseydi yavAhmet yapmaz öyle şeyler hakkımız neyse verir![]()
Hadi beee olacak iş değilKafayı yersin 90 da gol attı yoksa 50 liraya 29 geliyordu ah lan
Üzüldüm beeeMaalesef apo amca keşke gelseydi yav
90 da attılar bide apo amcaÜzüldüm beee
Onların ben bızzığını90 da attılar bide apo amca
Aynı benim bugün jojoda 94 liralık kupon gibi90 da attılar bide apo amca
Sen dışarıya bızzık toplamaya çık dost 2 saate yağmur var diyolarOnların ben bızzığını
Denemek lazım para bol olunca 500 5 maç yaparım böyle geçen gün 800 tuttu buda bir gole gittiAynı benim bugün jojoda 94 liralık kupon gibi
Bende apo amca bendeOnların ben bızzığını
Denemekten zarar gelmez aynen Ahmedim 500’ü 50k yaptığım günü mum gibi arıyorumDenemek lazım para bol olunca 500 5 maç yaparım böyle geçen gün 800 tuttu buda bir gole gitti
İyi şeye gittiyse arama abiDenemekten zarar gelmez aynen Ahmedim 500’ü 50k yaptığım günü mum gibi arıyorum
@wasil ne zaman vurucu puahahhaDenemekten zarar gelmez aynen Ahmedim 500’ü 50k yaptığım günü mum gibi arıyorum
Mezara girince@wasil ne zaman vurucu puahahha
Tabi borç harca gitti de ne biliyim işte ondan 3 gün sonrada 390ı 20k yapmıştım onu full kayıp ettim ama o biraz pişman ettirdi beniİyi şeye gittiyse arama abi