- 24,437
- 17,408
- 113
Halo sponsor senmiydin gardasmköpek yarısı ile çekimi verelim
Halo sponsor senmiydin gardasmköpek yarısı ile çekimi verelim
evet artık gizliligi kalmadı roll iptalHalo sponsor senmiydin gardasm
Bu gelebilirde enişte dep tek kale baktımda istatislik felanOynadım ona 2 ve var ev atması lazım yanında da Independiente var bir kupon böyle
Canin saolsun 😂😂 kendini ifsa eden sponsor 😂evet artık gizliligi kalmadı roll iptal
Halilim nerde bizim tampon alamadık mı arabayıevet artık gizliligi kalmadı roll iptal
Eniştede onu bekliyor ztn 😀Ev de gol atar ilk yari orda 😂😂
Ev sakat işte sutu yok kazayla kornerden 1-2 olsa bari de diğerini beklesek gimnasia maçına da tek skor attım ilk yarı 2-1 eve de o cacık patladıBu gelebilirde enişte dep tek kale baktımda istatislik felan
@Enişte ev atacak inaniyoz 🙏🙏Eniştede onu bekliyor ztn 😀
direksiyon elimizde vites kıcımızda diğer parçalar için finansör hikmeti 3.adımı beklıyorum ajdndnsnsnsHalilim nerde bizim tampon alamadık mı arabayı
O baya zormuş ztnEv sakat işte sutu yok kazayla kornerden 1-2 olsa bari de diğerini beklesek gimnasia maçına da tek skor attım ilk yarı 2-1 eve de o cacık patladı
GeliyorHikmet kupon gönder
Onun yerine paraguay denesen köşeydik enişteEv sakat işte sutu yok kazayla kornerden 1-2 olsa bari de diğerini beklesek gimnasia maçına da tek skor attım ilk yarı 2-1 eve de o cacık patladı
Belli olmuyor bunlar 51 oranı vardı normalde o skorlara 20-25 verir bu ligde yüksek 100 attım işte kasa çıkar diye de bunlar boş kaleye zor atarlarO baya zormuş ztn
O ligler yok tüpçü enayi miOnun yerine paraguay denesen köşeydik enişte
Beklerızbir maç var baremi iyi yakalamaya çalışıyorum acelemiz yok son adım inşallah
Bekle o zamanbir maç var baremi iyi yakalamaya çalışıyorum acelemiz yok son adım inşallah