- 89,059
- 17,952
- 113
Hâlâ atıyor dep
Öyle yap hbeyler içinizden 2 kişi seçmek zor hepnizin emeğine sağlık. şimdi şöyle yapsak 1750 tl kasa ile bir adım daha atsak geleni 5-6 kişi falan dağıtsak nasıl olur. ama baştan söyleyeyim 1750 giderse dağıtım yapamam yarısı sponsorun zaten.ne diyonuz
Kafana gore gardasim benmbeyler içinizden 2 kişi seçmek zor hepnizin emeğine sağlık. şimdi şöyle yapsak 1750 tl kasa ile bir adım daha atsak geleni 5-6 kişi falan dağıtsak nasıl olur. ama baştan söyleyeyim 1750 giderse dağıtım yapamam yarısı sponsorun zaten.ne diyonuz
Bas gelsin hikmetim buraya kadarda yoktu gene olnaz farkeder mibeyler içinizden 2 kişi seçmek zor hepnizin emeğine sağlık. şimdi şöyle yapsak 1750 tl kasa ile bir adım daha atsak geleni 5-6 kişi falan dağıtsak nasıl olur. ama baştan söyleyeyim 1750 giderse dağıtım yapamam yarısı sponsorun zaten.ne diyonuz
Olede yok bolede yokbeyler içinizden 2 kişi seçmek zor hepnizin emeğine sağlık. şimdi şöyle yapsak 1750 tl kasa ile bir adım daha atsak geleni 5-6 kişi falan dağıtsak nasıl olur. ama baştan söyleyeyim 1750 giderse dağıtım yapamam yarısı sponsorun zaten.ne diyonuz
kaybedersek üstten 2 disin daha dökülürbeyler içinizden 2 kişi seçmek zor hepnizin emeğine sağlık. şimdi şöyle yapsak 1750 tl kasa ile bir adım daha atsak geleni 5-6 kişi falan dağıtsak nasıl olur. ama baştan söyleyeyim 1750 giderse dağıtım yapamam yarısı sponsorun zaten.ne diyonuz
Metin Hocamı sayma zaten sponsor o yarısı onunbeyler içinizden 2 kişi seçmek zor hepnizin emeğine sağlık. şimdi şöyle yapsak 1750 tl kasa ile bir adım daha atsak geleni 5-6 kişi falan dağıtsak nasıl olur. ama baştan söyleyeyim 1750 giderse dağıtım yapamam yarısı sponsorun zaten.ne diyonuz
Onlar zaten çürükkaybedersek üstten 2 disin daha dökülür
Devammbeyler içinizden 2 kişi seçmek zor hepnizin emeğine sağlık. şimdi şöyle yapsak 1750 tl kasa ile bir adım daha atsak geleni 5-6 kişi falan dağıtsak nasıl olur. ama baştan söyleyeyim 1750 giderse dağıtım yapamam yarısı sponsorun zaten.ne diyonuz
Karışmak gibi olmasın ben zaten takip etmedim ama maden 1750 yi gözden çıkardın. O zmn 1750 yi 6 kişi 300 gönder olsun bitsin.beyler içinizden 2 kişi seçmek zor hepnizin emeğine sağlık. şimdi şöyle yapsak 1750 tl kasa ile bir adım daha atsak geleni 5-6 kişi falan dağıtsak nasıl olur. ama baştan söyleyeyim 1750 giderse dağıtım yapamam yarısı sponsorun zaten.ne diyonuz
O dişi sökebileceginden eminmisin mıh çivisi gibikaybedersek üstten 2 disin daha dökülür
knka kendi payımıda koydum oraya 1750 içine normalde 2 kişi 350 falan düşünüyordum hiçbiride kıramayacağım dostlar kan çıkmasın diye ahahahKarışmak gibi olmasın ben zaten takip etmedim ama maden 1750 yi gözden çıkardın. O zmn 1750 yi 6 kişi 300 gönder olsun bitsin.
Yolla gelsin o zaman kuponuknka kendi payımıda koydum oraya 1750 içine normalde 2 kişi 350 falan düşünüyordum hiçbiride kıramayacağım dostlar kan çıkmasın diye ahahah
Benim payımı 3 orana bas dostknka kendi payımıda koydum oraya 1750 içine normalde 2 kişi 350 falan düşünüyordum hiçbiride kıramayacağım dostlar kan çıkmasın diye ahahah
Vur lano zman 1750 lik kupon atıyorum gelirse dağıtım gelmezse kusura bakmayın baştan herşey sizin için dostlar ahaha