Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling hkmtgnl / Kasa 1K Hedef 10K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,557
6,658
113
Yüzsüzun teki iki rol takip ediyor
Lan teneke baktım da bana mı laf ediyon ben varım bı tek. Ben seninle hiçbir diyaloga girmedim sorunum yok hayırdır yüzsüz filan? Çoluk çocuksun lafına dikkat et. Demin burda 28 bine otel motel dedin üzüldüm sana üzülen aklımı s.. hakanlar Ahmetler zamanında 10 roll takip etti kimse laf yapmadi. Size batan ne? Milleti dolandiranlar lazım size. Hadi yoluna git efendi ol..

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,885
10,382
113
Lan teneke baktım da bana mı laf ediyon ben varım bı tek. Ben seninle hiçbir diyaloga girmedim sorunum yok hayırdır yüzsüz filan? Çoluk çocuksun lafına dikkat et. Demin burda 28 bine otel motel dedin üzüldüm sana üzülen aklımı s.. hakanlar Ahmetler zamanında 10 roll takip etti kimse laf yapmadi. Size batan ne? Milleti dolandiranlar lazım size. Hadi yoluna git efendi ol..
Ulan senden büyük teneke mi var formda bana neye uzuluyorsub kim zamanında iki rol takip etmiş de benim adımı veriyon boş teneke seni hep yuzsuzsun hemde arsiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...