- 25,767
- 6,717
- 113
Hikmet babadir kendine kalmasa da olurhikmetin tek derdi bu kadar adama para atarsam bana kaç kalır
Hikmet babadir kendine kalmasa da olurhikmetin tek derdi bu kadar adama para atarsam bana kaç kalır
Diğer kasayı açabilir misiniz100 er liraya okeyseniz bitircem rolü yoksa devam
Dost sana birşey diyecem ben. Burda otele geldim oda maaş sıkıntısı filan oldu 28 veririz dediler hatırlarsan gideceğin zaman bana yaz demiştin beni bir yere gonderemenmi yaş 21 boy 1.89 kilo 90 sarı saçlı turuncu sakalliyimyemin ediyorum içimi okudun
200 turk lirası makul100 er liraya okeyseniz bitircem rolü yoksa devam
konuda para konusmak yasak ver hepsini bize southampton tarifesi100 er liraya okeyseniz bitircem rolü yoksa devam
Zigara bile alınmıyor gerisine g.t mu vercek bu millet100 er liraya okeyseniz bitircem rolü yoksa devam
yeni başladığın için heryer 28 verir komi gibi. ama göndeririz orayı beğenmediysenDost sana birşey diyecem ben. Burda otele geldim oda maaş sıkıntısı filan oldu 28 veririz dediler hatırlarsan gideceğin zaman bana yaz demiştin beni bir yere gonderemenmi yaş 21 boy 1.89 kilo 90 sarı saçlı turuncu sakalliyim
He yav dost nere gonderirsin geri Antep'e dönüş yapacam yarın issim var pztsi filan gönderden iyi olur @wasil yol paranı karsilacakmisyeni başladığın için heryer 28 verir komi gibi. ama göndeririz orayı beğenmediysen
Bura işkur mu be kardeşim şu apoyada balkon bekçiliği çözemez miyizyeni başladığın için heryer 28 verir komi gibi. ama göndeririz orayı beğenmediysen
tamam özelden konuşalım kral yazarsın bana hatırlatHe yav dost nere gonderirsin geri Antep'e dönüş yapacam yarın issim var pztsi filan gönderden iyi olur @wasil yol paranı karsilacakmis
Hikmet dayı gönderirim demişti seni ortada kaldım bu otelde lojmanı bile pis kasintidan oldumBura işkur mu be kardeşim şu apoyada balkon bekçiliği çözemez miyiz
TM dost cumartesi yazarım eywtamam özelden konuşalım kral yazarsın bana hatırlat
hangi otelHikmet dayı gönderirim demişti seni ortada kaldım bu otelde lojmanı bile pis kasintidan oldum
Şuan asgari ücretle çalışacak mi yer bulamazsın temiz gğzelHikmet dayı gönderirim demişti seni ortada kaldım bu otelde lojmanı bile pis kasintidan oldum