- 1,825
- 1,579
- 113
Sülo 4 adımda yol yürüdük inşallah burdan bizde rol açarızsen 10 dkaka once bana 20 k vurdum diye mesaj attin burda napiyon😀
Sülo 4 adımda yol yürüdük inşallah burdan bizde rol açarızsen 10 dkaka once bana 20 k vurdum diye mesaj attin burda napiyon😀
acliktan yeminle nefes kokun geliyorUlan keşke öyle bir şey olsa 20 gün göremezsin beni
Aynen inşallahHikmet kazansın ya garibim
Garanti ödül Buraları canlandırıyorum bak ödül garanti değil mi ona göre enerji harcıyorum🤣
10 dkdan sonra da bana sıfırladım battım mesaji atti buraya çağırdımUlan keşke öyle bir şey olsa 20 gün göremezsin beni
benımkı gelmıstır kural demin esnedimacliktan yeminle nefes kokun geliyor
Öyle zaten şu anacliktan yeminle nefes kokun geliyor
20K olacak Muro sıfırlayacak rüyada görse inanmam10 dkdan sonra da bana sıfırladım battı mesaji atti buraya çağırdım
adamsın kuralİlk adımdan itibaren konuda olan herkese eşit paylaşım . @hkmtgnl ona göre biraz yükseklere gitmeye çalışırsan itiraz etmeyiz
İlk adımdan itibaren konuda olan herkese eşit paylaşım . @hkmtgnl ona göre biraz yükseklere gitmeye çalışırsan itiraz etmeyiz
[/sapla
bol şanslar@GOKAYBET sponsorluğunda başarılı olursak konudakilere bakiyenin yarısı dağıtım.hepimize bol şanslar.
Mis gibi won olup da alınan gücenen olmaz herkes memnunadamsın kural
Hissettiği yere kadar gitsin dost ister 5 bin ister 50 bin şansİlk adımdan itibaren konuda olan herkese eşit paylaşım . @hkmtgnl ona göre biraz yükseklere gitmeye çalışırsan itiraz etmeyiz