- 9,062
- 4,032
- 113
200 atsan 54 k temızınden1.27 ama ev sahibi gol al süper valla
200 atsan 54 k temızınden1.27 ama ev sahibi gol al süper valla
Kafayı taktın itebazı itler düşük oran oynamanın mantığını bilmiyor mesela kafa pek çalışmıyor it olunca sebebi de o
Yine gerildi bak aklına geldikçe sinirleniyo adambazı itler düşük oran oynamanın mantığını bilmiyor mesela kafa pek çalışmıyor it olunca sebebi de o
ev atması lazım yükselmek için gol olmayan tek maçı içinden seçtik buldum şükürler olsun0.5 üst yüksek girilir bak şu an mesela
ben aslında görmezden geliyordum da üstüne gelinmesini istiyormuş öyle dediler çok salmam artık ha adım atmaya çalışırsa kendisi için daha da kötü olurKafayı taktın ite![]()
Oranı 1.3 gördün mü yapıştır1.27 15.000 girilmez mi sence buna
Ev 2.0 alır biter reisbaşlar başlamaz dep atsa 1 tanede imkansız. ev oynadığı 15 maçta içerde sadece 3 gol yemiş japon kale herhalde
Valla ev sahibi al oran daha yüksek kesin gölü var ama yinede senin fikrin senin tercihin reis1.27 15.000 girilmez mi sence buna
inşallahEv 2.0 alır biter reis
Reis risk alacaklar bu maç böyle bitmezbaşlar başlamaz dep atsa 1 tanede imkansız. ev oynadığı 15 maçta içerde sadece 3 gol yemiş japon kale herhalde
tek korkum 1 atıp yatmalarıReis risk alacaklar bu maç böyle bitmez
Zor gol olur bu maçta tüm sezonun emeğini bu maça bırakmazlar0-0 a bağlama durumuna ne diyorsunuz beyler